Ankaragücü Başkanı Faruk Koca yıldız futbolcu Danny Welbeck'i transfer etmek için görüşmeler yaptıklarını resmen açıkladı

Süper Lig’e yeni yükselen ekiplerden biri olan Ankaragücü’nde Başkan Faruk Koca, İngiliz oyuncu Danny Welbeck ile transfer görüşmesi yaptıklarını resmen açıkladı.

04.06.2022-15:40 - (Son Güncelleme: 04.06.2022-15:40) Ankaragücü Başkanı Faruk Koca yıldız futbolcu Danny Welbeck'i transfer etmek için görüşmeler yaptıklarını resmen açıkladı

Spor Toto Süper Lig’e bu sezon yeniden merhaba demeye hazırlanan MKE Ankaragücü’nde transfer çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Sarı lacivertli ekip sezon öncesi kampına yapacağı transferleri yetiştirebilmek için var gücüyle çalışıyor.

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, önümüzdeki sezon öncesinde yapmış oldukları transfer çalışmaları ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

'Transferlerimizi yetiştirmek istiyoruz!'

Kamp başlamadan transfer etmek istediğimiz oyuncuların yüzde 80-90'ını getirmek istiyoruz. Süper Lig'de de kupalar alacağız. Süper Lig'de Ankaragücü'ne başarılar kazandıracağımıza inanıyorum. Camiamız desteğini eksik etmesin. Kombinelerimiz de çıkacak.


'Danny Welbeck ile görüştük'

Arkadaşlarımız Danny Welbeck ile bir görüşme yaptı ama oyuncuyla ilgili süreç devam ediyor. Biraz kafamızda soru işaretleri var. Bu soru işaretleri bitmeden olmaz. Ekonomik ve bazı sorunlarla ilgili görüşmeler devam ediyor. Bitti demek yanlış olur. Orada görüştüğümüz başka isimler de var. Oyuncu Ankaragücü'ne sıcak. Daha önce 'anlaştık' dediğimiz sporcu o değil. İngiltere'de oynayan, İngiliz olmayan bir oyuncu da var. Bitmeden açıklamamız doğru değil. İlk 11'de oynayacak 7 ya da 8 isim istiyoruz. Santrfor bölgesine en az iki isim almamız gerekiyor. Kanatlarda iki aldık, bir isim daha alacağız. 8 numaraya bir isim, ön liberoya da bir isim alacağız. Bir de sol bek alacağız. İlk yapılanmamız bu. Kampta aksaklık görürsek alırız. Şu an bir kaleciyle görüşüyoruz. Bahadır var zaten, ondan beklentimiz çok. Hocamızın da aklında birinci kaleci olarak Bahadır var. Tedbirlerimizi de alacağız.

'Ankaragücü ligde zirveyi zorlamalı'

Birçok Süper Lig takımının ilgilendiği isimleri aldık. Biz sadece imza atılana kadar süreci mahrem bir şekilde götürmeye çalışıyoruz. Ankaragücü'nün bu ligde zirveyi zorlaması lazım. Ankaragücü ikide bir düşüp çıkacak bir takım değildir. Öyle bir şey olursa ben burada bir şey başaramamışım derim ve durmam. İnşallah Ankaragücü bu kötü günleri bir daha yaşamayacak.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal