Sincan Cezaevi Önünde 15 Temmuz Gazisi ve 2 Avukata Otobüs Çarptı

Ankara Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü önünde otobüs bekleyen 2 avukat ve 15 Temmuz gazisine belediye otobüsü çarptı.

18.12.2018-15:06 - (Son Güncelleme: 18.12.2018-15:52)

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe kalkışması ile alakalı davaların yapıldığı Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki duruşma salonlarının girişinde servis bekleyen iki avukat ile 15 Temmuz gazisi, belediye otobüsünün çarpması neticesinde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nde yolcuları indiren Pevlül T. yönetimindeki belediye otobüsü, duruşma salonlarının karşısındaki duraktan yolcu aldı.

SERVİS BEKLEYENLERE ÇARPARAK SÜRÜKLEDİ

Belediye otobüsü, baro servisini bekleyen Emniyet Genel Müdürlüğü avukatları Zeynep İpek Hasçelik ile Özge Yıldırım ve 15 Temmuz gazisi Ebubekir Keskin'e çarparak yaraladı.

ÇOK SAYIDA AMBULANS SEVK EDİLDİ

Kaza sebebi ile bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi gönderildi. Duruşma salonunda hazır olan sağlık birimleri de ilk yardım çalışmalarına yardım etti.

OTOBÜS SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

Olay yerindeki ilk müdahalenin sonrasında yaralılar Sincan Nafiz Körez Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken otobüs sürücüsü Pevlül T. gözaltına alındı. Yaralılardan avukat Hasçelik'in durumunun ağır olduğu bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal