Halkı Sokağa Çağıran Fatih Portakal'a Meral Akşener'den Destek Geldi

Halkı sokağa çıkmaya davet eden Fatih Portakal'a bir destek de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den geldi. Akşener, "Hatırlatmak dahi üzücü fakat, Cumhurbaşkanı, kendisini eleştirenlerin de cumhurbaşkanıdır. Cumhurbaşkanı, vatandaşını hedef seçemez" dedi.

18.12.2018-14:57 - (Son Güncelleme: 18.12.2018-14:45) Halkı Sokağa Çağıran Fatih Portakal'a Meral Akşener'den Destek Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gazeteci Fatih Portakal'ı eleştirmesine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den de tepki geldi. Portakal'a CHP'li milletvekillerinden de destek mesajları gelmişti.

Meseleye yönelik İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de şahsi Twitter sayfasında bir açıklama yayınladı. Akşener, "Hatırlatmak dahi üzücü fakat, Cumhurbaşkanı, kendisini eleştirenlerin de cumhurbaşkanıdır. Cumhurbaşkanı, vatandaşını hedef seçemez" dedi.

CHP eski İstanbul milletvekili ve Gerçek Gündem eski Genel Yayın Yönetmeni Barış Yarkadaş da Portakal'ın açık bir biçimde hedef gösterildiğini söyledi. Yarkadaş şunları ifade etti:

"FOX TV Ana Haber sunucusu meslektaşımız Fatih, ne portakal ne de mandalinadır! FATİH GAZETECİDİR! Fatih bu devletteki bir gerçeği; demokrasinin olmadığını rahatça söylediği için hedefe alınıyor ve yerel seçim öncesi sindirilmeye çabalanıyor. Şu bilinsin ki; Fatih Portakal tek başına değildir!"

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal