Sınavda Başarısız Olunca Ortalığı Birbirine Kattı: Ailecek Öğretmene Saldırdılar!

İddiaya göre, girdiği direksiyon sınavında başarısız olan kadın, evlerine gidince sınavdan kaldığını ailesine bildirdi. Buna sinirlenen kadının babası ile ağabeyi, verilen arada öğretmenlerin oturduğu kafeye gitti. Sonrasında olanlar oldu.

19.01.2022-11:11 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-11:21)

Son günlerde direksiyon sınavında başarısız olanlar çileden çıkıyor. Bu haber de o haberlere benzer bir nitelikte. İddiaya göre, İstanbul Sancaktepe'de girdiği direksiyon sınavında başarısız olan kadın, evlerine gidince sınavdan kaldığını ailesine bildirdi. Buna sinirlenen kadının babası ile ağabeyi, verilen arada öğretmenlerin oturduğu kafeye gitti. Sonrasında olanlar oldu. 

ÖĞRETMENE SALDIRDILAR

Baba ile oğlu, kızlarının başarısızlığından sorumlu tuttukları sınav komisyonu başkanı olan öğretmen B.A.'ya bir anda saldırdı. Sonraki adayın sınavına girmeyi beklerken aynı anda baba ile oğlunun yumruklarının hedefi olan öğretmen B.A., yere yığıldı.

SALDIRGANLAR İFADELERİ ALINDIKTAN SONRA SERBEST BIRAKILDILAR

Kafedekilerin saldırgan baba ile oğlunu tutmasıyla olay son buldu. Sancaktepe'de bir ortaokulda müdür yardımcılığı da yaptığı öğrenilen B.A., adları açıklanmayan baba ile oğlundan şikayetçi oldu. İfadeleri alınan baba ile oğlu serbest bırakıldı.


SALDIRI SANİYE SANİYE KAMERADA

Saldırı anı kafenin güvenlik kamera görüntülerine saniye saniye aktarıldı. Görüntülerde, baba ile oğlunun, masada bir başka öğretmen arkadaşıyla oturan öğretmen B.A.'ya yumruklu saldırısı görülüyor. Yumruklar sonrası öğretmen yere düşeken, kafedekiler baba ile oğlu tutarak olayı bitiriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal