Metroda Kadın Yolculara Bıçak Çekmişti: O Saldırganın Cezası Belli Oldu!

Kadıköy- Tavşantepe metrosunda elinde bıçak ile iki kadına küfür edip hakaret savuran saldırganın cezası belli oldu. İşte detaylar..

12.01.2022-16:44 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-16:51) Metroda Kadın Yolculara Bıçak Çekmişti: O Saldırganın Cezası Belli Oldu!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki Kadıköy- Tavşantepe metro hattında yaşanan olay sosyal medyada gündem olmuştu. Yaşanan bu olayda metroda ki iki kadına bıçakla tehditler savuran Emrah Yılmaz hakkında soruşturma başlatılmıştı. Yapılan soruşturma tamamlandı. Emrah Yılmaz'ın 'hakaret', 'halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla silahla tehdit' ile mağdur ve müştekilere karşı 'zincirleme şekilde silahla tehdit' suçlarından toplamda 6 yıl 7 aydan 18 yıl 3 aya kadar hapis cezası istendi. 


18 YIL 3 AY HAPSİ İSTENDİ 

24 Kasım 2021'de gerçekleşen Kadıköy- Tavşantepe metro hattındaki olayın soruşturması tamamlandı. Soruşturmaya göre, elindeki bıçak ile tartıştığı Senanur Damgacı ve annesi olan Nilgün Mihdiye Damgacı'ya yönelik hakaret ve tehdit içerikli sözler'den 18 yıl 3 aya kadar hapis istendi. 


SERBEST BIRAKILMIŞTI

Hazırlanan iddianameye göre, sonuçlandırılmak üzere Anadolu asliye ceza mahkemesine gönderildi. İddianamenin kabul edilmesi halinde şüpheli Emrah Yılmaz'ı yargılanmasına başlanacak. Anadolu 38. Asliye Ceza Mahkemesince 3 Mayıs 2018'de "cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan yargılandığı davada 2 yıl 12 ay hapis cezasına çarptırılan Emrah Yılmaz, 7 Mart 2019'da tutuklanırken iyi hali göz önünde bulundurularak 29 Haziran 2020'de koşullu olarak serbest bırakılmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal