Sinan Vardar'dan Önder Karaveli'ye Övgü Dolu Sözler Geldi!

Beşiktaş ile Süper Kupa'yı kazanma başarısı gösteren Önder Karaveli hakkında ünlü yorumcu Sinan Vardar'dan övgü dolu sözler geldi.

07.01.2022-16:04 - (Son Güncelleme: 07.01.2022-16:10)

Geçen sezonu Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası ile tamamlayan Beşiktaş, geçen sezon Türkiye Kupası finalindeki rakibi Antalyaspor ile Süper Kupa mücadelesinde karşılaştı. Süper Kupa'da Beşiktaş, Önder Karavelinin yönetiminde Antalyaspor'u mağlup etmesini bilirken maçın ardından Önder Karaveli hakkında Sinan Vardar'dan övgü dolu sözler geldi.


HOCAYI ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Sinan Vardar, Önder Karaveli ile ilgili yaptığı açıklamada ' Önder Karaveli gibi camiamızın içinden gelen isimleri takımın başında görünce mutlu oluyorum. Hele kulübün öz kaynaklarından gelen gençleri görünce mutluluğum kat kat artıyor. Beşiktaş artık fabrika ayarlarına dönmeli ve öz kaynaklarına sarılmalı. Bakın Süper Kupa finalinin son 30 dakikasında 17 yaşındaki Emirhan forma giydi ve herkesin büyük beğenisini kazandı. Altyapıda büyük cevherler var. Emirhan da bu yeteneklerden biri. Beşiktaş'ta 11 eksik olmasaydı, Emirhan forma giyemezdi. Asıl problem şu, Emirhan ve onun gibi yetenekler zorunluluktan oynamamalı. Emirhan da bilmeli ki; hak ettiği zaman sıra ona gelecek bu kutsal forma ona emanet edilecek.'
'Önder Karaveli çok kısa zamanda Beşiktaş'a bambaşka bir hava kattı. Öncelikle Amerika'yı yeniden keşfetmedi ve geçen sezon çifte kupa kazanmış ve sezon başından bu yana patlama yapması beklenen yıldızlara güven aşıladı. Artık iyi oynamalarına alıştığımız Ersin, Rıdvan'ı konuşmuyoruz, Serdar, Berkay, Emirhan gibi yetenekleri seyretmenin keyfini çıkarıyoruz.'
'Beşiktaş yönetimi kulübün geleceği için Önder Karaveli ile yoluna devam etmeli. Veya Önder hoca göreve gelecek doğru bir ismin yardımcısı ya da kulübün sportif direktör olmalı. Önder hoca Beşiktaş'ta devrim yapabilecek bilgi birikime sahip. Mutlaka kulübede olmalı. Beşiktaş yeniden yapılanmalı, öz kaynak ve iyi bir scouting sistemiyle zirveye doğru yürümeli. Süper Kupa maçı öncesi Asbaşkan Emre Kocadağ'ın açıklamalarını çok beğendim. Takımı gençleştirip, birçok futbolcuyla yolları ayırıp, altyapıya önem veren bir yapıdan bahsetmesi beni umutlandırdı.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal