Trabzonspor'un Yeni Transferi Edin Visca'dan İmza Töreninde Açıklamalar!

Trabzonspor'un Medipol Başakşehir'den transferi Edin Visca, düzenlenen imza töreninde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

07.01.2022-15:05 - (Son Güncelleme: 07.01.2022-15:05)

Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor'un büyük ses getiren yeni transferi Edin Visca, düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Visca Trabzonspor

EDİN VİSCA'DAN İMZA TÖRENİNDE AÇIKLAMALAR

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'den kadrosuna kattığı Edin Visca, kendisi için düzenlenen imza töreninde yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Trabzonspor benimle yıllardır ilgilenen bir camia. Sayın Ahmet Başkan'a teşekkür ediyorum. Bu transfer sonunda gerçekleşti. Ben de hocayla, Göksel Başkan ile konuştum. İzin aldım. 'Trabzonspor'a gitmek istiyorum, burada her şeyi yaşadım. Şimdi oraya gitmek, şampiyonluk yaşamak, birkaç yıl oynamak istiyorum' dedim. Bu kulüp, örnek bir kulüp. Coşkulu bir taraftarı var. Bu ailenin parçası olmak istedim. Çok heyecanlıyım, çok mutluyum sonunda. Benim görevim sahada. 1-2 gün içinde bu aile atmosferini hissettim. İnşallah herkes için hayırlısı olur. Tek bu sene şampiyonluk hedef değil, birkaç sene Türkiye'de başrol oynamak istiyoruz. Trabzonspor camiası bunu hak ediyor. İstekli ve motive geldim. Tekrar bunun altını çiziyorum. ' ifadelerini kullanarak bordo mavili taraftarlara seslendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal