20.02.2022-14:00 (Son Güncelleme:20.02.2022-14:00)


1

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray, haftalardır içinde bulunduğu kötü gidişattan bir türlü kurtulamıyor. Sarı kırmızılı ekip yaşadığı bu süreç içerisinde Teknik Direktör Fatih Terimile yolarını ayırmış, yerine İspanyol teknik adam Domenec Torrent'i getirmişti.



2

Galatasaray'daki problemlere Domenec Torrent'de merhem olamazken, taraftarlar İspanyol çalıştırıcıya da son haftalarda çok tepki göstermeye başladı.



3

Ünlü yorumcu Sinan Engin, Beyaz TV canlı yayınında Galatasaray ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi. Sinan Engin, yapmış olduğu açıklamalarda ;



4

Sinan Engin : Galatasaraylı taraftarlara bakıyorum, diyorlar ki Domenec Torrent'i gönderin. Burak Elmas tamamen yabancıları getirerek Galatasaray'ı Getafe yapmış resmen.



5

Sinan Engin : Yabancılar doldurmuş. Maçlar İspanya'da oynanmıyor Türkiye'de oynanıyor. Campos'a neyi danışacak Burak Elmas. Domenec Torrent'i yollayacak pozisyona gelmen senin 'Adama bir dakika' derler. Galatasaray camiası, divancılar ne demek istediğimi çok iyi anlar.



6

Sinan Engin : Sen Türkiye'nin 1 numarasını yollayıp bunları getiriyorsun bir de. Fatih Terim'i yollayıp Mancini'yi de getirmiyorsun stajyerleri getiriyorsun. Domenec Torrent'le kurtarabiliyorsan kurtarırsın, yeni bir hoca gelsin dersen kendini bitirirsin.



7

Sinan Engin : Fatih Terim uğraşıyor işte bıraksana ya. Sen Fatih Terim gibi efsaneni kırdın, kaybettin neden teknik direktör değiştiriyorsun.



8

Sinan Engin : Fatih Terim gibi efsaneni kırdın, kaybettin neden teknik direktör değiştiriyorsun. Galatasaray'ın 4 yıldızı varsa sorumlusu Fatih Terim'dir. 20 yaş grubu Galatasaraylıysa Fatih Terim'dir sorumlusu. Çok ayıp edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR