20.02.2022-13:36 (Son Güncelleme:20.02.2022-13:36)


1

Galatasaray'da Fatih Terim'in başkanlık konusunda girişimlerde bulunacağı ve teknik direktörlük için Gheorghe Hagi ile anlaşacağı yönündeki iddialar üzerine Rumen teknik adamdan açıklama geldi.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ile haftalar önce yoluna ayıran Fatih Terim'in kulübün yaklaşan başkanlık seçiminde aday olacağı ve teknik direktörlük için eski öğrencisi Hagi ile anlaşacağı yönündeki haberler gündeme bomba gibi düşmüştü.



3

Ortaya çıkan haberlerin büyük ses getirmesinin ardından Rumen basınına konuşan Gheorghe Hagi, açıklamalarıyla büyük ses getirdi. Gheorghe Hagi, yapmış olduğu açıklamalarda ;



4

Hagi : Fatih Terim'le oyuncu olarak çalışmaktan büyük onur duydum. Ona her zaman büyük bir saygım var. Fatih Terim sonrasında Galatasaray'ın başına geçmek kolay değil. Eğer ileride Başkan seçilirse onun adına çok sevinirim.



5

Hagi : Ancak tekrar Galatasaray'ın başına geçmek gibi bir düşüncem yok. FCV Farul'da mutluyum ve bu takımı Romanya'nın en büyük kulüplerinden biri yapmak istiyorum.



6

Hagi : Bu sebeple Terim'den teklif gelse bile burada kalacağım. Takımım Farul olarak şu anda Romanya'da ilk 4'ün dışındayız. Öncelikle bir an önce yükselmemiz gerekiyor. Ancak benim planlarım bu kadar kısa vadeli değil.



7

Hagi : Önemli iş insanlarının yaşadığı bir yerdeyiz. Onların finansal desteğine ihtiyacımız var. Onlar bize yardımcı olursa, bu takımı Romanya'nın en büyük kulüplerinden biri yapabiliriz.



8

Hagi : Belediyeden de katkı bekliyoruz. Her yıl rekabetçi bir bütçe sağlayabilirsek, işler çok kolaylaşır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR