13.02.2022-17:02 (Son Güncelleme:13.02.2022-17:02)


1

Ünlü yorumcu Sinan Engin, Galatasaray'ın teknik direktör arayışında eski Beşiktaşlı Sergen Yalçın'ın gündeme gelmesi üzerine yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü.



2

Spor Toto Süper Lig'de oldukça kötü günlerden geçen Galatasaray'da geçtiğimiz haftalarda Fatih Terim ile yolların ayrılması, onun ardından göreve getirilen Domenec Torrent'in henüz galibiyetle tanışamaması takımı adeta bir kaosa sürüklemişti.



3

Galatasaray'da haftalardır galibiyet hasreti devam ederken bu kez İspanyol teknik adam Domenec Torrent ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.



4

Sarı kırmızılılarda teknik direktörlük için Sergen Yalçın'ın ismi ön plana çıkarken, ortaya atılan iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü.



5

Sinan Engin, Beyaz TV'de canlı yayında gerçekleştirdikleri programda eski Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın isminin Galatasaray teknik direktörlüğü ile anılması ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;



6

Sinan Engin : Sergen Yalçın'ın Galatasaray'a gitme ihtimali zor. Tecrübelenmiştir. Beşiktaş camiasında hatalar yaptıysa, onlara bakmıştır, değerlendirmiştir.



7

Sinan Engin : Galatasaray camiasının bir bölümü de Sergen Yalçın'a karşı çıkabilir. Galatasaraay bence yaşadığı problemi kendi içinde çözmeli.



8

Sinan Engin : Bülent Korkmaz var, Okan Buruk var. Galatasaray bu işi kendi içinden çözmeli. Bence Başkan Burak Elmas'ın hayatının dönüm noktası Fatih Terim'i göndermesi oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR