13.02.2022-13:46 (Son Güncelleme:13.02.2022-13:46)


1

Sezon sonunda sözleşmesi Rus ekibi Zenit ile sona erecek olan Artem Dzyuba'nın yakın arkadaşı Süper Lig devinin arkadaşı ile ilgilendiğini açıkladı.



2

Spor Toto Süper Lig devleri ile adı sık sık anılan golcü oyuncu Artem Dzyuba'nın kulübü Zenit ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek ve kulübü ile yeni sözleşme imzalamayacak.



3

Bonservisini eline alacak olan Artem Dzyuba'nın sezon sonunda yeni adresinin neresi olacağı merak içerisinde beklenirken, golcü oyuncu için Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin yakın temasta olduğu öğrenildi.



4

Artem 33 yaşına geldi ama ben hala gençliğindeki seviyeye sahip olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe söylentileri var. Yurt dışında oynayabilir. Zenit onunla mukavele yenilemezse Rusya'da kalacağını sanmıyorum. Bu durumda yeni gideceği takımda maddi bakımdan çok sağlam bir sözleşme imzalayacaktır.



5

Artem'in Fenerbahçe'yle adı anılıyor. Ancak nereye giderse gitsin onu alan takım, bonservis bedeli ödemeyeceği için maaşını yüksek tutacak. Çoğu zaman futbolcular yaşlandıkça saha içinde ve saha dışında daha profesyonel davranır.



6

Saha içinde enerjilerini dengeli kullanırken transfer masasında da daha yüksek bedeller almak için akıllı adımlar atarlar.



7

Dzyuba'nın nereye giderse gitsin yeni takımında yine büyük işler yapacağını düşünüyorum.



8

Artem Dzyuba, bu sezon Rusya'da Zenit formasıyla 17 karşılaşmaya çıkan 10 gol ve 6 asistlik bir performans sergiledi. Ayrıca Milli Takım formasıyla toplamda 55 karşılaşmada süre alan Dzyuba, bu mücadelelerde toplamda 30 gol kaydetmeyi başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR