Simon Kjaer Geri Dönüyor!

Bu sezon savunma hattında büyük sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe, önümüzdeki sezonda savunma hattını güçlendirebilmek için rotayı eski oyuncusuna çevirdi. Özellikle yönetimin kadroda görmeyi çok istediği Danimarkalı oyuncu Simon Kjaer için girişimler başladı.

28.03.2021-11:12 - (Son Güncelleme: 28.03.2021-15:11) Simon Kjaer Geri Dönüyor!

32 yaşındaki Danimarkalı oyuncu Simon Kjaer, Almanya'da Wolfsburg forması lie dikkatleri üzerine çekmişti. Wolfsburg'dan Lille'de 2.5 milyon euroya 2013-2014 sezonunda transfer olan Kjaer, 2015-2016 sezonunda ise 7.5 milyon euroluk bonservis ücreti ile Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Sarı lacivertli forma ile göstermiş olduğu performansla taraftarlarıun sevgilisi haline gelen Simon Kjaer 12.5 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte 2017-2018 sezonunda İspanyol ekibi Sevilla'ya transferini gerçekleştirerek Fenerbahçe'ye çok önemli bir bonservis ücreti kazandırmıştı.

Sarı lacivertli taraftarların takıma geri dönmesini ve yeni transferlerden Attila Szalai ile partner olmasını çok istediği Simon Kjaer için yönetim düğmeye bastı.

Fenerbahçe'de sezon başında takıma katılan Tisserand ve Lemos'un performansı beğenilmezken, devre arasında sarı-lacivertli ekibe dahil olan katılan Szalai'nin performansı ise beğenildi. Gelecek sezon bu bölgede hata yapmak istemeyen sarı-lacivertlilerde savunma konusunda gündeme Simon Kjaer geldi. Belözoğlu'nun bu transferle bizzat ilgilendiği iddia edildi.

Özellikle Atila Szalai'nin göstermiş olduğu olağanüstü performansın yanına tecrübeli bir futbolcu katmak isteyen Belözoğlu, hem Macar stoperin gelişimi hem de takımda liderlik yapacak bir stoper olarak Simon Kjaer'in takıma çok iyi bir katkı yapacağını düşünüyor.

Simon Kjaer daha önce Fenerbahçe formasıyla 88 karşılaşmada forma şansı bulurken 5 gol, 1 asistlik bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal