Simge Barankoğlu kimdir, neden gözaltına alındı?

Fenomen Simge Barankoğlu'nun İzmir'de gözaltına alındığına dair haberler sosyal medyaya bomba gibi düştü. Dolandırıcılıktan gözaltına alındığı ile ilgili çıkan haberler sonrası çok sayıda kullanıcı Simge Barankoğlu kimdir, neden gözaltına alındı? sorularına yanıt aramaya başladı.

20.05.2022-11:49 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-11:49) Simge Barankoğlu kimdir, neden gözaltına alındı?

Bir ara sosyal medyada 'Korktun mu' videoları ile adından çok fazla söz ettiren fenomen Simge Barankoğlu'nun İzmir'in Ödemiş ilçesinde gözaltına alındığı öğrenildi. Dolandırıcılık suçlamasından gözaltına alındığı söylenilen Barankolu'nun Ödemiş'te uygulama yapan polis memurları tarafından alındığı ve sorgulamasının yapılması içinde emniyete getirildiği bildirildi.

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında sosyal medya hesabı üzerinden dolandırıcılık yaptığı iddia edilen bir suç şebekesine yapılan operasyonda İzmir polisi Simge Barankolu'nu da gözaltına almış ve ifadesini aldıktan sonra mahkemeye sevk etmişti. Sosyal medya fenomeni, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmış ve 56 günlük tutukluğu sona ermişti.

Simge Barankoğlu kimdir, neden gözaltına alındı

Simge Barankooğlu hakkında yeni dolandırıcılık iddiası

Genel Bilgi Toplama (GBT) tarafından yapılan inceleme sonrasında ünlü fenomen hakkında sosyal medya üzerinden dolandırıcılık yaptığı suçlaması olduğu ve hakkında arama kararı bulunduğu tespit edildi. Arama kararı çıkarılan Simge Barankooğlu'nun İzmir'in Ödemiş ilçesinde yeniden gözaltına alındığı bildirilirken sorgusunun yapılması için emniyete alınan sosyal medya fenomeninin ifadesi sonrası adliyeye sevk edileceği açıklandı.

Simge Barankoğlu kimdir, neden gözaltına alındı

Simge Barankoğlu kimdir?

1995 yılında İzmir Ödemiş'te dünyaya gelen Simge Barankoğlu, Adnan Menderes Üniversitesi mezunudur.

Sosyal medyada sürekli yer alan ve Simge Barankoğlu, 15 saniyelik 'Korktun mu?' videosu ile ünlenmiş ve fenomen haline gelmiştir. Sosyal medya hesapalrında sürekli cesur pozlar paylaşan Barankoğlu aynı zamanda video içeriği de yayınlıyor.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal