İbrahim Tatlıses’den aldatıldığı için ayrılan Derya Tuna’dan dikkat çeken sözler: ‘Çapkınlıkta erkeğin suçu yok’

İbrahim Tatlıses’le olan birlikteliği ile gündeme gelen Derya Tuna, evli oldukları dönemde aldatıldığı için Tatlıses’ten ayrılmıştı. Tuna’dan yıllar sonra gelen açıklama ise herkesi şaşkına çevirdi.

20.05.2022-10:15 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-10:38)

Bir dönem özel hayatıyla magazin gündeminin en dikkat çeken isimleri arasında yer alan İbrahim Tatlıses, oğlu İdo Tatlıses’in annesi Derya Tuna ile yaşadığı birliktelikle çok konuşuldu. Tuna ile evli olduğu dönemde İbrahim Tatlıses beraber program yaptığı Asena ile anılmaya başladı. İkilinin arasında aşk olduğu haberleri ise Tatlıses’le Tuna’nın ilişkisini bitirmesine neden oldu. Aldatıldığını belirten Derya Tuna, oğlunun babası İbrahim Tatlıses’ten boşandı. Tuna’nın yıllar sonra ‘çapkınlıkta erkeğin suçu yok’ açıklaması ise herkesi şaşırttı.

Çapkınlıkta erkeğin suçu yok

İstanbul’da bir etkinliğe katılan Derya Tuna, Seda Akgül’ün sorularını yanıtladı. Derya Tuna, "Çapkınlıkta erkeklerin suçu yok bence. Ben bile güzel kadına dönüp bakarım. Hanımlar bana kızmasın ama kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz" dedi. 

Derya Tuna aldatma açıklaması

Artık evlilik düşünmüyorum

Tekrar evlenip evlenmeyeceği merak edilen Derya Tuna, evliliğe sıcak bakmadığını ifade ederek, "Vallahi, çok rahatım. Evimde bir o tarafta oturuyorum, bir bu tarafta oturuyorum. Yemek yapıyorum, yapmıyorum, kimse bana şu suyu getirsene demiyor, evimde erkek terliği bile yok. Ben oğlumla, ailemle mutluyum." Tuna'nın açıklamalarının ise anne babasının ayrılık süreçlerine şahit olan İdo Tatlıses'i rahatsız ettiği iddia edildi. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal