Sıla’nın babası Şükrü Gençoğlu kimdir, nereli? Şükrü Gençoğlu kaç yaşında ve neden öldü? Sıla Gençoğlu’nu üzüntüye boğan haber

Ünlü Sıla Gençoğlu’nu üzüntüye boğan haber babasından geldi. Sıla’nın babası Şükrü Gençoğlu hayatını kaybetti. Hayranları bu haberle hüzne boğulurken, Şükrü Gençoğlu’nun hayatı ve neden hayatını kaybettiği hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki Sıla’nın babası Şükrü Gençoğlu kimdir, nereli? Şükrü Gençoğlu kaç yaşında ve neden öldü? İşte soruların yanıtları...

28.11.2022-17:51 - (Son Güncelleme: 28.11.2022-17:51)

sTürk müziğinin tanınan isimlerinden Sıla Gençoğlu’nun babası Şükrü Gençoğlu bugün hayatını kaybetti. Yaklaşık 3 hafta önce beyin kanaması geçirdiği ifade edilen Şükrü Gençoğlu’nun tedavi için hastaneye kaldırıldığını ve yaşam savaşını bugün kaybettiği duyuruldu. Sıla Gençoğlu ve onun hayranları bu haberle hüzne boğulurken, Şükrü Gençoğlu’nun hayatı ve neden hayatını kaybettiği hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki Sıla’nın babası Şükrü Gençoğlu kimdir, nereli? Şükrü Gençoğlu kaç yaşında ve neden öldü?

Sıla’nın babası Şükrü Gençoğlu kimdir, nereli?

Sıla’nın babası Şükrü Gençoğlu, Denizli’de dünyaya geldi. Kimyager ve siyasetçi olarak bilinen Şükrü Gençoğlu, Ömür Gençoğlu (eski soyadı Balaban) ile evlendi. Çiftin evliliğinden Sıla Gençoğlu dünyaya geldi. Sıla, 17 Haziran 1980 tarihinde yine Denizli’de doğdu.

Sıla'nın Babası Şükrü Gençoğlu Kimdir

Şükrü Gençoğlu kaç yaşında ve neden öldü?

Kaç yaşında ve neden hayatını kaybettiği henüz bilinmeyen Şükrü Gençoğlu, yaklaşık 3 hafta önce beyin kanaması geçirmiş ve hastanede tedavi altına alınmıştı. Sıla’nın babası Şükrü Gençoğlu’nun bu rahatsızlıktan kaynaklı bir sebeple hayatını kaybettiği iddia edilse de henüz konu hakkında Sıla’dan veya Gençoğlu ailesinden bir açıklama gelmedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal