Neler Oluyor Hayatta sunucus Nur Tuğba Namlı kimdir? Nur Tuğba Namlı nereli ve kaç yaşında? Ünlü sunucu üçüncü kez anne oldu

Ünlü sunucu üçüncü kez anne oldu. Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Nur Tuğba Namlı üçüncü kez anne olmanın sevincini yaşıyor. Doğum yapacağı için bir süre önce programdan izne ayrılan ünlü sunucunun doğum haberini partneri Hakan Ural paylaştı. Peki Neler Oluyor Hayatta sunucus Nur Tuğba Namlı kimdir? Nur Tuğba Namlı nereli ve kaç yaşında? İşte soruların yanıtları...

22.11.2022-17:28 - (Son Güncelleme: 22.11.2022-17:28) Neler Oluyor Hayatta sunucus Nur Tuğba Namlı kimdir? Nur Tuğba Namlı nereli ve kaç yaşında? Ünlü sunucu üçüncü kez anne oldu

İş adamı Mustafa Namlı ile evli olan ünlü sunucu Nur Tuğba Namlı, üçüncü çocuğunu kucağına almanın sevincini yaşıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan magazin programı Neler Oluyor Hayatta’da Hakan Ural ile sunuculuk görevini paylaşan ünlü sunucu, bir süre önce doğum yapacak olması sebebiyle programdan geçici olarak ayrılmıştı. Namlı’nın doğum haberini ise programdaki partneri Hakan Ural verdi. Nur Tuğba Namlı doğum yapınca hakkındaki araştırmalarda da artış yaşandı. Peki Neler Oluyor Hayatta sunucus Nur Tuğba Namlı kimdir? Nur Tuğba Namlı nereli ve kaç yaşında?

Neler Oluyor Hayatta sunucus Nur Tuğba Namlı kimdir?

Nur Tuğba Namlı, 15 Haziran 1983 tarihinde Mersin’de dünyaya geldi. Balıkesir Üniversitesi’nden mezun olarak eğitim hayatını tamamlayan Namlı, bir süre sunuculuk dersleri aldıktan sonra  SKY Türk’te bir gece programının sunucusu oldu. Ünlü sunucu daha sonra NTV’ye geçiş yaptı.

Nur Tuğba Namlı Anne Oldu

2014 yılına kadar NTV’de görev alan Nur Tuğba Namlı, daha sonrasında TV8’e transfer olarak burada Survivor Panorama’nın sunuculuğunu yapmaya başladı. 39 yaşındaki Nur Tuğba Namlı şu sıralarda Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşan Neler Oluyor Hayatta’da sunuculuk yapmaya devam ediyor. 

Nur Tuğba Namlı kiminle, kaç senedir evli?

Ekranların başarılı sunucusu Nur Tuğba Namlı,  2015 yılından beri ünlü iş adamı Mustafa Namlı ile evli. 7 yıllık mutlu bir birliktelik sonucunda 2 çocuğu olan ünlü sunucunun geçtiğimiz saatlerde üçüncü evladını da kucağına alması sevinçle karşılandı. 

Nur Tuğba Namlı Anne Oldu-1

Sosyal medya aracılığı ile duyurulan bu müjdeli haber sonrası arkadaşları ve takipçileri tarafından mesaj yağmuruna tutuldu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal