Sıla Türkoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sıla Türkoğlu Alp Navruz ile sevgili mi? Sıla Türkoğlu hayatı ve biyografisi

Ünlü oyuncular Sıla Türkoğlu’nun Alp Navruz ile aşk yaşadığı iddiası sonrası güzel oyuncunun hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki Sıla Türkoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sıla Türkoğlu Alp Navruz ile sevgili mi? İşte Sıla Türkoğlu hayatı ve biyografisi...

23.06.2023-17:58 - (Son Güncelleme: 23.06.2023-17:58)

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti’nin yıldızı Sıla Türkoğlu ile TRT 1 ekranlarında izleyenlerle buluşan Yürek Çıkmazı dizisinin başrol oyuncusu Alp Navruz’un Bodrum’da görüntülenmesi magazin dünyasını sarstı. Yaklaşık 1 aydır sevgili oldukları iddia edilen iki ismin gerçekten de sevgili olup olmadığı sorusu merak edilirken, Sıla Türkoğlu’nun hayatı ve kariyeri de aynı derecede araştırılıyor. Peki Sıla Türkoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sıla Türkoğlu Alp Navruz ile sevgili mi?

Sıla Türkoğlu Alp Navruz ile sevgili mi?

Çıkan aşk haberlerinin sonrasında açıklama yapmayan çift, yaz sezonunu birlikte bir teknede açtı. Bodrum'a giderek tekne tatili yapan ikili, Instagram hesaplarından tatilden kareleri paylaştı. İkilinin bu pozlar dışında birlikte olduğu bir paylaşım henüz bulunmuyor.

Sıla Türkoğlu Alp Navruz

Sıla Türkoğlu kimdir?

18 Nisan 1999 yılında İzmir’de doğdu aynı zamanda İzmir Bornovalı olan Sıla Türkoğlu oyunculuğa 19 yaşında başlamıştır. Bornova Hatice Güzelcan Anadolu Lisesi mezunu olan Sıla Türkoğlu lise döneminde eş zamanlı olarak oyunculuk eğitimi almaya başlamış ve henüz lise öğrencisiyken setlerde yer almaya başlamıştır. Sıla Türkoğlu 2018 yılında rol aldığı Ağlama Anne dizisiyle ekranlara merhaba dedi. 2019'da Yemin dizisinde Suna karakterini, Eylül 2020’de Kanal 7'de yayımlanmaya başlayan Emanet dizisinde Seher karakterini canlandırdı. Temmuz 2022'de yayınlanan 416. bölümüyle Emanet dizisinden ayrıldı. 

Sıla Türkoğlu

Güncel olarak Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştır.

Sıla Türkoğlu'nun oynadığı diziler

- Ağlama Anne

- Yemin

- Emanet

- Kızılcık Şerbeti

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal