Sıla Türkoğlu Halit Özgür Sarı ile aşk mı yaşıyor? Böyle yakalandılar!

Emanet adlı diziden tanıdığımız Sıla Türkoğlu kameralara yakalandı. Olaylı bir şekilde diziye veda eden Sıla Türkoğlu kendi gibi oyuncu olan Halit Özgür Sarı ile detoxs merkezinden çıkarken kameralara yakalandılar. Kameraları fark edince panik olan oyuncu aşk mı yaşıyorlar sorusunu akıllara getirdi. Sıla Türkoğlu ile Halit Özgür Sarı aşk mı yaşıyor? İşte detaylar...

05.06.2022-13:54 - (Son Güncelleme: 05.06.2022-13:54) Sıla Türkoğlu Halit Özgür Sarı ile aşk mı yaşıyor? Böyle yakalandılar!

Sıla Türkoğlu Emanet dizisinden ayrıldıktan sonra bir önceki gün Etilerde görüntülendi. Tek değildi. Yanında Halit Özgür Sarı vardı. Kameraları farkettikden sonra Halit Özgür Sarı yoluna devam ederken, Sıla Türkoğlu gazetecilerle kısa bir sohbet etti. Sohbet ederken Emanet dizisinden ayrılış nedeninin yeni bir proje olmadığını açıkladı. Sıla Türkoğlu ilişkilerin var olup olmadığına dair bir açıklamada bulunmadı. Halit Sarı Özgür ise gazetecileri görünce yolunda yürümeye devam etti.
Sıla Türkoğlu ve Halit Özgür Sarı gazetecilere yakalandı

Emanet'i yarıda bırakmıştı.

Emanet dizisi başrol oyuncusu olan Sıla Türkoğlu diziden aniden ayrıldı. Sezon finali yapmaya hazırlanan dizinin sezon finali çekimlerine gitmediği gündemde bomba etkisi yaratmıştı. Yapım ise Sıla Türkoğlu yerine Dublör kullandıklarını söylemişti.

Sıla Türkoğlunun diziden ayrılmasının ardından dizinin yapımı Karamel Yapım neler yaşandığını açıklamıştı. Açıklama da;"Dizimizin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu, üçüncü sezon dizide yer almak istemediğini şirketimize iletmiş, sözleşmesi ve hikayesi devam ettiği için bu talebi tarafımızca uygun görülmemiştir. Oyuncumuz, çekimlerin son haftasında avukatı aracılığıyla sözleşmesinin hemen feshedilmesini, aksi halde sete çıkmayacağını tarafımıza iletmiştir. Sözleşmesi devam ettiği için bu talep de tarafımızca reddedilmiştir."
Sıla Türkoğlu Emanet dizisinden ayrıldı

"Ne yazık ki oyuncumuz Sıla Türkoğlu, sezon finali çekimlerine katılmamış, finalin dublörle tamamlanmasına yol açmıştır.Oyuncu ayrıca, yapımdan talep edilen yeni sezonun teaser çekimlerine de katılmayıp şirketimizle iletişimini tamamen kesmiştir .Meslek ilkeleri ve evrensel etik kuralları ile bağdaşmayan bu tutum, bizi muhataplarımıza karşı maddi ve manevi büyük bir yük altına sokmuştur." dedi. Ve sonrasında yasal yollara başvuracağını söyledi.

Sıla Türkoğlu ise bu açıklama karşısında instagram da kendi resimlerini paylaştı. Sessiz kaldı.
Sıla Türkoğlu kimdir?

Sıla Türkoğlu kimdir?

Sıla Türkoğlu 21 yaşındadır ve İzmir doğumludur. İlk oyunculuk deneyimine Ağlama Anne dizisiyle başlamıştı. Küçük yaşta oyunculuğa merak salan güzel oyuncu Üniversite eğitimi almadan oyunculuk ile ilgili dersler almaya başladı. En son emanet dizisinde başrol oynayan oyuncu ani bir kararla diziden ayrıldı.
Halit Özgür Sarı kimdir?

Halit Özgür Sarı kimdir?

Hem Fotomodel hem de oyuncu olan yakışıklı oyuncu 29 yaşında, İstanbul doğumludur .Üniversite'de ekonomi eğitimi almıştır. Aynı zamanda oyunculuk eğitimini de tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimine Diriliş Ertuğrul dizisinde Süleyman karakteri ile ekranlarda yer aldı. Daha bir çok yapımda yer alan yakışıklı oyuncu en son Kardeşlerim dizisinde Kadir karakteri ile izleyiciye kendini daha yakından tanıttı.

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal