Sıla ile Ahmet Kural’ın Davası Yeniden Başlıyor

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, bir dönem sevgili olduğu şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu darp ittiği gerekçesiyle üç ayrı suçtan bir yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Oyuncu, hakkındaki karar İstinaf Mahkemesi'nce bozulmasının ardından yeniden yargılanmaya başladı.

19.02.2021-15:07 - (Son Güncelleme: 19.02.2021-15:07) Sıla ile Ahmet Kural’ın Davası Yeniden Başlıyor

Ahmet Kural ve Sıla Gençoğlu, İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya katılmadı. Ünlü isimlerin avukatları ise duruşmada hazır bulundu.

Sıla Gençoğlu, 29 Ekim 2018 tarihinde o dönem sevgilisi olan Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia etmişti. Sıla Gençoğlu’nun Zekeriyaköy'deki evinde darp, tehdit ve hakarete uğradığını iddia etmesi üzerine açılan dava karara bağlanmıştı.

HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILMIŞTI

İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi, Ahmet Kural’ı 'tehdit' suçundan yedi ay 15 gün hapis, 'basit yaralama' suçundan beş ay hapis, 'hakaret' suçundan ise dört ay 5 gün hapis cezası olmak üzere toplam bir yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırmıştı.

Ahmet Kural'ın avukatları ise kararın ardından İstinaf Mahkemesi'ne başvurmuştu. İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 30. Ceza Dairesi başvuruyu kabul etti ve oyuncunun hakkındaki kararı, 'hakaret' ve 'tehdit' suçları yönünden bozdu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal