Demi Lovato’nun Hastalığı Ne?

Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Demi Lovato'nun yaşadığı sağlık sorunu ne? Demi Lovato'nun hastalığı ne?

19.02.2021-14:36 - (Son Güncelleme: 19.02.2021-14:36) Demi Lovato’nun Hastalığı Ne?

Amerikalı oyuncu ve şarkıcı Demi Lovato, eski sevgilisi Joe Jonas ile ayrıldıktan sonra yaşadığı sağlık sorunlarını anlattı. Demi Lovato'nun hastalığı ne?

DEMİ LOVATO HANGİ HASTALIK İLE BOĞUŞUYOR

Demi Lovato’nun hastalığının ne olduğu merak ediliyor. Şarkıcı Demi Lovato aynı filmde yer aldığı sevgilisi Joe Jonas ile ayrıldıktan sonra beslenme ve psikolojik sorun yaşadığı bilinmekteydi. Şarkıcı Demi Lovato yaptığı açıklamada yaşadığı diğer sağlık sorunlarını anlattı.

28 yaşındaki Amerikalı şarkıcı Demi Lovato'nun hayatını konu alan 'Demi Lovato: Dancing With The Devil' adlı belgeselin ilk fragmanı yayınlandı. Bu fragmandan sonra Demi Lovato'nun sağlık durumu merak edilir oldu. Lovato, 2018 yılında aşırı doz uyuşturucu kullandığı için hastaneye kaldırılmasıyla ilgili ilk kez açıklama yaptı.

Ünlü şarkıcı aşırı doz uyuşturucu alması yüzünden üç kez felç ve kalp krizi geçirdiğini söyledi. Yönetmenliğini Michael Ratner'ın üstlendiği belgeselde Demi Lovato, kötü alışkanlığının bedelini nasıl ödediğini de sevenlerine anlattı. Demi Lovato, 'Beyin hasarı yaşadım. Bunun etkileri hala devam ediyor. Araba kullanmıyorum, çünkü görüşümle ilgili karanlık noktalar var' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal