Sil Süpür neden yok, neden açılmıyor? 17 Haziran 2022 Sil süpür bitti mi, kalktı mı?

Türk Telekom operatörünün müşterilerine sunduğu fırsatlardan olan Sil Süpür kampanyası her hafta çeşitli hediyeler vermektedir. Fakat gündeme gelen Sil Süpür'ün neden çalışmadığı araştırılmaya başlandı. Türk Telekom Sil Süpür neden çalışmıyor? Türk Telekom Sil Süpür hangi günler? Türk Telekom Sil Süpür'ün neden çalışmadığına dair detaylar haberimizde

17.06.2022-14:26 - (Son Güncelleme: 17.06.2022-14:26) Sil Süpür neden yok, neden açılmıyor? 17 Haziran 2022 Sil süpür bitti mi, kalktı mı?

Haftalık sunulan ücretsiz hediyelerden olan Sil Süpür, Türk Telekom'un müşterilerine verdiği avantajlardandır. Türk Telekom online işlemler üzerinde bulunan Sil Süpür kampanyasının görünür olmamasıyla beraber vatandaşlar Sil Süpür'ün neden olmadığı merak etti. Türk Telekom sil süpür hangi günler? Türk Telekom Sil Süpür neden yok? Sil Süpür kaldırıldı mı? İşte detaylar...

Sil Süpür kaktı mı?

Türk Telekom operatörünün müşterilerine sunduğu fırsatlardan olan Sil Süpür son dönemlerde bazı kullanıcılarda çalışmaması tartışmalara neden oldu. Türk Telekom abonesi olanların uygulamalar üzerinden Sil Süpür görülmemesi ve bu nedenle hediyelerden yararlanılmaması Sil Süpür kalktı mı? sorularına neden oldu.

Sil Süpür neden çalışmıyor?

Sil Süpür hakkında

Sil Süpür sayesinde kullanıcılar her hafta birbirinden farklı hediyeler almaktadır. Cepten internet, sınırsız konuşma, Muud Premium üyelik ve daha fazlası için Online İşlemler Uygulamasına giriş yapılarak kampanyada yararlanılabilir.

Ücretsiz olan bu avantaj için herhangi bir kayıt gerekmez. Türk Telekom müşterileri Online İşlemlere girmesiyle karşılarına çıkacak Sil Süpür oyunu sonrasında hediye numara üzerine tanımlanmaktadır. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal