Reddit çöktü mü, neden açılmıyor? 17 Haziran Reddit erişim sorunu

Dünya genelinde milyonlarca kullancıya sahip olan platformlardan Reddit’te son 24 saattir erişim sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar bu sorunun neden yaşandığını merak ediyor. Peki Reddit çöktü mü, neden açılmıyor? İşte 17 Haziran Reddit erişim sorunu detayları...

17.06.2022-09:50 - (Son Güncelleme: 17.06.2022-09:50) Reddit çöktü mü, neden açılmıyor? 17 Haziran Reddit erişim sorunu

Milyonlarca kullancııya sahip sosyal medya platformlarından birisi olan Reddit’te bir çok kullanıcı son 24 saattir platforma erişim sorunları yaşıyor. Bağlantı, metin, fotoğraf ve video içerebilen gönderiler paylaşabiliyor, diğer kullanıcılar da bu gönderileri oylayarak gönderinin sayfada üste çıkmasını veya alta inmesini sağlayan Reddit’te neden erişim sorunları yaşandığı merak eden kullanıcılar arama motorlarını meşgul ediyor.

Reddit çöktü mü, neden açılmıyor?

Dünyaca ünlü sosyal paylaşım platformu Reddit’e son 24 saattir erişim sorunları yaşanıyor. Reddit tarafından konu hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. Sorunun sistemlerden kaynaklı olduğu tahmin ediliyor.

Reddit çöktü mü

Reddit nedir?

Reddit'in ismi İngilizce'deki "Bunu Reddit'te okudum" anlamına gelen "I have read it on Reddit" kelime oyunundan gelir. Reddit'teki içerikler kullanıcılar tarafından oluşturulur. Kullanıcıların oluşturduğu gönderiler bağlantı, fotoğraf, video veya sadece metin içerebilir. Siteye kayıtlı olmayan ziyaretçiler siteye girdiklerinde sadece yüksek oy alarak anasayfaya çıkan gönderileri görürler.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal