Sia: Bu Sefer Tam Batırdım

Dünyaca ünlü şarkıcı Sia, Music adlı filmde otistik bir karaktere can vermesi için Maddie Ziegler'ı seçmişti. Sia, seçiminden dolayı kendisini eleştirenlere verdiği yanıttan dolayı pişman olduğunu söyledi.

22.12.2020-17:31 - (Son Güncelleme: 22.12.2020-17:29) Sia: Bu Sefer Tam Batırdım

Sia, ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu 'Music' filminde dilsiz bir karakteri oynaması için Maddie Ziegler ile çalışmıştı. Seçiminden dolayı eleştirilen Sia, tepki gösterenlere filmi izlemedikleri için hiçbir fikirlerinin olmadığını söylemişti.

Independent Türkçe'nin Sydney Morning Herald'dan aktardığına göre; 44 yaşındaki şarkıcı, ‘Geriye dönüp baktığımda, sadece susmalıydım. Şu an bunun farkındayım’ ifadelerini kullandı. Yapılan eleştirilere sabahın üçünde yanıt verdiğini dile getiren Sia, sözlerine şöyle devam etti: ‘Gece yarısından sonra duygusal bir şey yapmama kuralım olmasına rağmen, bu sefer batırdım’

Konuyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullanan ünlü şarkıcı ‘Bildiğim tek şey, Music'in seviyesinde çalışan insanların Twitter'a girip bana iyi bir iş çıkardığımı da söyleyemeyecekleri. Adsız Alkoliklerde bir söz var, anlamak anlaşılmaktan daha iyidir diye. Ne yazık ki Twitter'a girdiğimde bunu unutmuştum. Gerçekten tüm bu farklı seçenekleri denediğimi ve elimden gelenin en iyisini yaptığımı açıklamak istemiştim’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal