Show Tv magazin programın yeni sunucusu Sezgi Sena Akay kimdir? Show Tv magazin programında sürpriz ayrılık! Magazin programın yeni sunucusu güzelliğiyle herkesi büyüledi

Magazin programlarının en beğenilen programı 'Cumartesi ve Pazar Sürpriz' inde sunucu değişikliğine gidildi. Buse İskenderoğlu'nun yerine Sezgi Sena Akay geldi. İşte ayrıntılar.

30.05.2022-21:14 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-21:14) Show Tv magazin programın yeni sunucusu Sezgi Sena Akay kimdir? Show Tv magazin programında sürpriz ayrılık! Magazin programın yeni sunucusu güzelliğiyle herkesi büyüledi

Türkiye'nin sevilen kanalı Show Tv ekranlarına gelen yoğun ilgi ile izlenilen magazin programı 'Cumartesi Sürprizi' ve 'Pazar Sürprizi' sunucu değişikliği yaşanıldı. İki magazin programını da 4 yıl bir süre ile sunan Buse İskenderoğlu kariyerine yurt dışında yapmayı planladığından dolayı dün sunduğu programda veda etti. Buse İskenderoğlu'nun yerine Sezgi Sena Akay devralacak. Sezgi Sena Akay 4 Haziran 2022 günü Cumartesi Sürprizin yeni sunucusu olarak göreve başlayacak.

Sezgi Sena Akay dün programa çıkarak şu sözleri dile getirdi:

'Kıymetli Show Tv izleyicileri, sevgili Buse İskenderoğlu'ndan bu güzel görevi aldığım için çok mutluyum. Ben Sezgi Sena Akay, gelecek haftadan itibaren hafta sonu her sabah Show Tv ekranlarında Cumartesi ve Pazar Sürprizinde olacağım. Pazar akşamları Bloomberg HT ekranlarında HT kulüp programında sizlerle olacağım' dedi.

sunucu değişti

Show Tv'de her hafta sonu saat 10:00'da yeni sunucusu Sezgi Sena Akay'ın sunumu ile Cumartesi ve Pazar Sürprizi sizlerle olacak. 

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal