Yasak Elma’da yaprak dökümü sürüyor! Kumru diziye veda ediyor

Fox TV ekranlarının fenomen dizisi Yasak Elma’da yaprak dökümü sürüyor. Alınan bilgilere göre Berk Oktay’dan sonra Kumru karakterini canlandıran Biran Damla Yılmaz da diziye veda ediyor.

30.05.2022-20:30 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-20:30) Yasak Elma’da yaprak dökümü sürüyor! Kumru diziye veda ediyor

Med Yapım’ın yapımcılık görevini üstlendiği Yasak Elma dizisi tam 5 sezondur Fox TV ekranlarında yayın hayatına devam ediyor. Reyting anlamında bir kez daha başarılı olan Yasak Elma dizisinde bir sezonun da sonuna gelindi. Yakında sezon finali yapacak olan diziden son zamanlarda hayranları üzecek haberler geliyor. Alınan bilgilere göre dizide Çağatay karakterini canlandıran Berk Oktay’ın ayrılmasının ardından bir ismin daha yapıma veda edeceği öğrenildi. Dizinin sevenleri bu gelişmeye üzülürken Kumru karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz’ın ayrılacağı haberiyle bir kez daha sarsıldı.

Yasak Elma’da yaprak dökümü sürüyor

Fox TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma’da başarılı bir 5. sezon yakında geride kalacak. Sezon finalinin yapılmasına kısa bir süre kala dizinin oyuncu kadrosunda yaprak dökümü yaşanıyor. İki sezondur Yasak Elma dizisinde Çağatay karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Berk Oktay diziden ayrılan ilk isim olmuştu. Ancak dizide ayrılıkların bu isimle sınırlı kalmayacağı öğrenildi. Alınan son bilgilere göre ise Yasak Elma dizisinde Kumru karakterine hayat veren güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz’ın da Yasak Elma yeni sezonda yer almayacağı öğrenildi.

Yasak Elma Kumru

Biran Damla Yılmaz da diziye veda ediyor

Bir başka Fox TV dizisi Baraj ile dikkatleri üzerine çeken ve başarısını şu sıralarda yer aldığı Yasak Elma dizisiyle katlayan Biran Damla Yılmaz’ın Yasak Elma’nın yeni sezon oyuncu kadrosunda olmayacağı ifade ediliyor. Her ne kadar yapımcı şirketten veya oyuncudan bu yönde bir açıklama gelmemiş olsa da Kumru karakterinin dizideki hikayesinin sona ermesi bu iddiaların doğru olma ihtimalini güçlendiriyor.

Dizide Doğan’ın kızı olan Kumru, Çağatay ile Yıldız’ın ilişkisinin arasında yer almasıyla dikkat çekti. Kumru’nun Çağatay’a Yıldız’dan daha yakın olması ve Çağatay’ın diziye veda etmiş olması da Kumru karakterinin veda edeceği iddialarını doğrular cinste.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal