Shiba Inu neden düşüyor? Shiba Inu düşer mi, yükselir mi? Shiba Inu yorumları

Kripto para piyasasında adeta deprem yaşanıyor. Pek çok para birimi değer kaybetmeye devam ediyor. Bu para birimleri arasında Shiba Inu coin de yer alıyor. Peki Shiba Inu neden düşüyor? Shiba Inu düşer mi, yükselir mi? İşte Shiba Inu yorumları...

12.05.2022-13:57 - (Son Güncelleme: 12.05.2022-13:57) Shiba Inu neden düşüyor? Shiba Inu düşer mi, yükselir mi? Shiba Inu yorumları

Bitcoin, Ethereum ve daha nice kripto para birimi son günlerde değer kaybı yaşamaya devam ediyor. Bu gelişmelerle beraber endişeye kapılan kripto para yatırımcıları özellikle Shiba Inu coin’in yaşadığı düşüşün nedeni merak ediyor. Shiba Inu’nun neden düşüş trendine geçtiğini öğrenmek isteyenler arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki Shiba Inu neden düşüyor? Shiba Inu düşer mi, yükselir mi?

Shiba Inu neden düşüyor?

ABD Merkez Bankası’nın (FED) faiz arttırımı kararı sonrasında kripto para piyasasında hareketlenme hat safhaya ulaştı. Bu nedenle de piyasada çökmeler yaşandı. Bu çökmeye neden olan durum ise FED’in faiz arttırımı sonrasında kripto para piyasasında yaşanan satış hareketliliği olarak görülüyor.

Değer kaybı en çok Terra Luna’da yaşandı. Yüzde 98 oranında değer kaybeden Terra Luna’nın yatırımcıları neredeyse tüm yatırımlarını kaybetti.

Değer kaybı her birime yansıdı

FED’in faiz arttırım kararı sonrasında yaşanan değer kaybı fırtınası ilk olarak Bitcoin ile başladı. Sonrasında Terra UST’ye de yansıyan değer kaybı furyası yatırımcıları oldukça olumsuz etkiledi. Dolar ile aynı seviyede işlem görmesi gereken Terra UST, bu sabaha kadar en değerli 10 birim arasındayken yaşanan gelişmeler sonrasında Terra UST satışları oldukça yükseldi. Terra UST satışlarıyla birlikte değeri artan Luna coin’in değeri de bununla birlikte düşüşe geçti. Terra UST’nin kurucusu Do Kwon, Bitcoin’in Terra UST’nin düşmesine karşılık teminat olarak kullanılabileceğini duyurmuştu. Yani Terra UST’nin 1 doların altında düşmesi halinde Bitcoin’ler devreye girecek ve zarar giderilecekti.

Shiba Inu

Bitcoin, Ethereum, Shiba Inu son dakika gelişmeleri

Terra UST’de yaşanan değer kaybı sonrası Bitcoin, Ethereum, Shiba Inu gibi para birimlerindeki son gelişmeler de büyük bir dikkatle takip edilmeye başlandı. İşte kripto para birimlerindeki son gelişmeler:

Bitcoin

Bitcoin de tarihi zirvesi olan 69 bin dolardan 40 bin Dolar seviyelerine gerilemiş ve bu seviyelerde kalmak için mücadele ediyor

Ethereum

2500 dolar civarında işlem gören Ethereum bu sabah saatlerinde 1786 dolara kadar geriledi. Birimin şu sıralardaki güncel değeri ise 1857 seviyelerinde.

Dogecoin

Elon Musk ile beraber gündeme gelen Dogecoin’in güncel değeri ise yüzde 33 düşerek 0,074 dolardan işlem görmeye başladı.

Shiba Inu

Bol sıfırlı bir değere sahip olan Shiba Inu’nun devam eden düşüş trendi birimi 0,00000092 dolar seviyelerine kadar getirdi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal