Sherlock'un Yeni Projesi: The 39 Steps Geliyor

Sherlock Holmes dizisindeki performansı ile adeta zihinlere kazınan başarılı oyuncu Benedict Cumberbatch'in yeni projesi belli oldu. Benedict Cumberbatch, Alfred Hitchcock tarafından The 39 Steps olarak uyarlanan mini dizi uyarlamasında başrolde yer alacak.

22.02.2021-11:13 - (Son Güncelleme: 22.02.2021-11:13) Sherlock'un Yeni Projesi: The 39 Steps Geliyor

Sherlock performansıyla hafızalara kazınan dünyaca ünlü oyuncu Benedict Cumberbatch, yeni bir proje ile dönüyor. Cumberbatch'in kadrosuna katıldığı The 39 Steps isimli mizi dizi, aksiyon-gerilim türünde olacak. 

BENEDICT CUMBERBATCH THE 39 STEPS İLE DÖNÜYOR

Benedict Cumberbatch, klasik gerilim türünde olan The 39 Steps'in mini dizi uyarlamasında başrol olarak ekrana gelecek. Mini diziyi The Revenant'ın senaristliğini yapan Mark L. Smith (The Midnight Sky) kaleme alacak.

Cumberbatch ile Patrick Melrose dizisinde beraber çalışan Edward Berger (Your Honor) bölümleri yönetecek. Yapım şirketi Anonymous Content, projenin yayın hakkı için çeşitli görüşmelere başladı. The 39 Steps için şirkete Chapter One Pictures ve Cumberbatch'in yapım şirketi SunnyMarch eşlik ediyor.

THE 39 STEPS HAKKINDA

Başarılı oyuncu Benedict Cumberbatch, 1935 yılında Alfred Hitchcock tarafından The 39 Steps olarak uyarlanan John Buchan'ın The Thirty-Nine Steps filminin dizi uyarlamasının başrolünde yer alacak. Dizi, aksiyonu ve gerilimi bir arada barındırıyor. Sıradan bir adam olan Richard Hannay, habersiz bir şekilde dünya düzenini sıfırlama amacına yönelik bir komploda kendisini piyon olarak bulacak.

The 39 Steps'in bildiğimiz mevcut dünyayı değiştirmeye niyetli olduğu bu dönemde onların yolunda duran tek kişi ise Richard Hannay olacaktır. John Buchan'ın romanı 1935'te Alfred Hitchcock imzalı bir film uyarlamasıyla sinemaya geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal