Shakira'yla Yeni Zelanda Teröristi Arasındaki Sembol Bağlantısı

Yeni Zelenda'da bugün camilere yönelik geçekleştirilen 2 saldırıda 49 kişi hayatını kaybederken 48 kişide yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren Avusturyalı saldırgan Brenton Tarrant'ın kullandığı Black Sun (Kara Güneş) sembolü ile Shakira'nın resmi web sitesinde satışa çıkardığı kolyenin sembolü aynı çıktı.

15.03.2019-12:44 - (Son Güncelleme: 18.03.2019-08:53) Shakira'yla Yeni Zelanda Teröristi Arasındaki Sembol Bağlantısı

HABER365 | ÖZEL HABER

Bugün Yeni Zelanda'da Müslümanları hedef alarak camilere saldırı düzenlendi ve saldırıda 49 kişi hayatını kaybederken 48 kişide yaralandı. Saldırıyı düzenleyen kişinin Avusturyalı ırkçı Hristiyan Brenton Tarrant olduğu ortaya çıktı.

Teröris Brenton Tarrant'ın üzerinde taşıdığı sembolü araştırdık. 

Bu araştırmalar sonucunda şaşkınlık yaratan sonuçlara ulaştık. Araştırmalarımızın sonucunda Brenton Tarrant'ın Balck Sun (Kara Güneş) örgütüne mensup olduğu ortaya çıktı.

Bu sembolün ayin yaptıkları mabetlerde de kullanıldığı detayı da dikkatlerden kaçmadı.

BLACK SUN VE SHAKİRA ARASINDAKİ BAĞLANTI

Brenton Tarrant'ın sık sık terör eylemlerinde kullandığı Black Sun sembolü ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira arasında da bir bağlantıya ulaştık.

SHAKİRA'DAN BLACK SUN SEMBOLLÜ KOLYE SATIŞI

Ünlü şarkıcı Shakira'nın resmi web sitesinde Black Sun örgütünün kullandığı sembolün kolyesinin satışta olduğu ortaya çıktı.

BLACK SUN (KARA GÜNEŞ) SEMBOLÜ VE ÖRGÜTÜ NEDİR?

SS'ler ya da 'Kara Tarikat' olarak adlandırılırken örgütün hiyerarşik düzene dayalı olarak dinsel bir tarikat niteliğindedir.

Kara Tarikat mensupları Cizvit rahipleri gibi siyah giyinirler ve onlar gibi mutlak itaat mantığındadırlar.

SS'lerin içinde de gizli bir örgüt vardı ve bunlar, SS'lerin seçkin kadrosunu meydana getirir. Bu seçkin karoya da 'Kara Güneş' adı verilir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal