Defileyi Düzenleyen Organizasyon Şirketinden Hatice'ye Dava

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen defilede boy gösteren şarkıcı Hatice, kalçasını açarak gündemde uzunca bir süre konuşuldu. Defileye düzenleyen organizasyon şirketi Hatice'ye dava açmaya hazırlanıyor.

15.03.2019-11:54 - (Son Güncelleme: 15.03.2019-11:55) Defileyi Düzenleyen Organizasyon Şirketinden Hatice'ye Dava

Muammer Ketenci'nin tasarladığı kıyafetlerin sergilendiği organizasyonda şarkıcı Hatice de podyumda boy göstermişti. Hatice, podyumda yürüdüğü esnada siyah transparan elbisenin kuyruğunu kaldırarak kalçasını göstermiş ve büyük tepki toplamıştı.

Hatice'nin bu hareketi birçok isim tarafından eleştirilirken modacı Muammer Ketenci, podyumda yürüttüğü için pişman olduğunu ifade etmişti.

ORGANİZASYIN ŞİRKETİNDEN HATİCE'YE DAVA

Organizasyon şirketi Hatice'nin podyumda sergilediği hareketten sonra modacıların haklarını korumak için dava açacaklarını belirtti. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan organizasyon şirketi 'Defileye katılan 42 modacının hakkını korumak adına Hatice hakkında hukuki sürecin başlatılacaktır' açıklamasında bulundu.

HATİCE KENDİNİ SAVUNMUŞTU

Yaptığı hareketin şov amaçlı olduğunu ve memnun kaldığını söyleyen şarkıcı Hatice, 'Samimi gibi görünen samimiyetsiz insanlardan artık midem bulanıyor… Her çağırdıklarında koşa koşa gittiğim keyifli programlar reytingler yağdırdığım programlar ve şahıslar bugün beni kara listeye almışlar, eleştirinin dibine vurmuşlar. Sebep ailevi sorunlarımın olduğu ve ailemin yanında olmam gerektiği gerçeği anlayışınız mı kurudu vicdanınız mı körerdi defalarca anlattığım halde bildiğiniz halde hala benim üstüme oynuyorsunuz… Evet, şov yaptım çok da hoşuma gitti…' demişti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal