SGK'dan bayram sonrasında önemli açıklama! O paralar hesaplarda olabilir

Vatandaşlara ekonomik anlamda destek olmaya devam eden SGK’dan bayram sonrasında önemli bir açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre o paralar hesaplara yatmış olabilir. Detaylar haberimizde...

09.05.2022-09:35 - (Son Güncelleme: 09.05.2022-09:53) SGK'dan bayram sonrasında önemli açıklama! O paralar hesaplarda olabilir

Türkiye’de sigortalı olarak çalışmaya devam eden milyonlarca vatandaşın en büyük destekçilerinden birisi olan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) son zamanlar üzerinde çalıştığı planlamalarla bir takım insanların hesabına bazı yardımlar neticesinde nakit yatırıyor. SGK’dan yapılan son duyuruya göre vatandaşların hesaplarını kontrol etmesi gerekiyor.

SGK'dan bayram sonrasında önemli açıklama

Çalışma hayatlarına devam eden vatandaşların durumunu yakından takip eden SGK, bayram sonrasında önemli bir açıklama yaptı. SGK’dan yapılan açıklamaya göre bazı kişilerin hesaplarına para yatırıldı ve her vatandaşın hesaplarını sürekli olarak kontrol etmesi gerekiyor.

Karşılıksız ödeme

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile ortak bir çalışma yürüten SGK, bu kapsamda pek çok vatandaşa karşılıksız olacak şekilde ödeme yapıyor. Yapılan ödemeler ise şu şekilde gerçekleşti:

Toplu prim ödemesi

Çeyiz parası

Doğum yardımı parası

İş görmezik parası

Bakıcı parası

Cenaze yardımı parası

Süt parası

SGK’nın ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın yaptığı yardımları sorgulamak isteyenler E-Devlet sistemine giriş yaparak ‘’SGK Şahıs Ödemesi’’ başlığını sorgulayabilirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal