SGK hizmet dökümü nasıl ve nereden sorgulanır? E-Devlet şifresi olmadan SGK hizmet dökümü sorgulama işlemi

İnsanlar SGK ile ilgili hizmetleri internet üzerinden nasıl sorgulayabileceği ile ilgili sorularına yanıt arıyor. Peki SGK hizmet dökümü nasıl sorgulanır? Tüm detaylar haberimizde.

28.04.2022-20:51 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-20:51) SGK hizmet dökümü nasıl ve nereden sorgulanır? E-Devlet şifresi olmadan SGK hizmet dökümü sorgulama işlemi

Seneler önce SGK'nın hizmet dökümlerini öğrenebilmek için SGK müdürlükleri önünde saatlerce beklemek gerekiyordu ancak günümüzde internetin ve teknolojinin gelişmesiyle birlikte kolayca hizmet dökümünüze ulaşabiliyorsunuz. SGK hizmet dökümüne nasıl ulaşabileceğiniz ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

SGK hizmet dökümü sorgulama

SGK hizmet dökümünü internet üzerinden alabilmek oldukça kolaydır. Hizmet dökümünüzün içinde işe giriş tarihiniz, kaç gündür sigortanızın yattığı, hangi aylar arasında yatırıldığı gibi bilgilere erişebilirsiniz. Çoğu kamu hizmetinin e-Devlet içerisine alınmaya başlamasıyla birlikte SGK Hizmet Dökümü de artık e-Devlet üzerinden öğrenilebiliyor. Hizmet dökümü 4A, 4B, 4C olarak değişkenlik göstermektedir. e-Devlet'e giriş yaptıktan sonra hizmet dökümünüze erişebiliyorsunuz. Eğer e-Devlet şifresi almadan hizmet dökümünüze erişmek istiyorsanız size yakın bir SGK'ya müracaat etmeniz gerekiyor. Hizmet dökümü almak istediğinizi söyleyerek detaylı hizmet dökümünüze erişebilirsiniz. Hizmet dökümü alabilmek için bu iki yol dışında başka bir yöntem bulunmamaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal