Sezer Öztürk neden ceza aldı? Sezer Öztürk kimdir, ne yaptı? Eski futbolcu Sezer Öztürk olayı nedir?

İstanbul Sancaktepe 'de geçen sene 19 Eylül 'de yaşanan olayda, ortaya atılan iddialara göre eski futbolcu Sezer Öztürk ile şoförü Ömer Genç, araçlar ile yolu kapatan 24 yaşında olan Halil İbrahim Scholten ile yanındaki kişiler ile tartıştı ve sonrasında olay iyice büyüdü. Peki eski futbol oyuncusu Sezer Öztürk neden ceza aldı? Sezer Öztürk olayı tam olarak ne? İşte detaylar..

13.05.2022-12:43 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-12:43) Sezer Öztürk neden ceza aldı? Sezer Öztürk kimdir, ne yaptı? Eski futbolcu Sezer Öztürk olayı nedir?

Eski futbol oyuncusu Sezer Öztürk neden ceza aldı, ne suç işledi gibi soruların yanıtları son zamanlarda iyice merak edilerek araştırılmaya başlandı. Hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe 'de forma giyerek sahaların tozunu attıran eski futbolcu ile yanındaki kişilerin karıştıkları yol verme kavgası sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti ve 1 kişi de yaralandı. Olayın ardından kaçan Sezer Öztürk hakkında ise mahkeme tarafından yakalama kararı çıkarıldı.

Eski futbolcu Sezer Öztürk neden ceza aldı?

Trafikte seyir halindeyken bir yol verme kavgasına karışarak tartışmaya başladığı kişilerden bir tanesini silah ile vurup öldürme suçundan dolayı yargılanan eski futbol oyuncusu Sezer Öztürk, hakkındaki tam 3 ayrı suçtan dolayı 14 sene 7 ay 'lık bir hapis cezasına çarptırıldı.

Sezer Öztürk neden ceza aldı

Sezer Öztürk trafikte tartıştığı kişiyi silah ile vurdu

Çıkan kavgadan hemen sonra olay yerinden ayrılıp ev gidip eşlerini ve çocuklarını bırakan Sezer Öztürk ile şoförü Ömer Genç hastaneye gitmek için yola çıktıkları sırada aynı grup tarafından tekrardan önleri kesildi. Bu sefer de çıkan kavgada silahına davranarak ateş eden Öztürk, Halil İbrahim Scholten 'i vurup hayatını kaybetmesine sebebiyet verdi. Yaşanan bu talihsiz olayın hemen sonrasında ise polis ekipleri tarafından derhal tutuklanan eski futbolcu ile şoförü hakkında açılan davanın görülmesine devam edildi.

Sezer Öztürk davası

Eski futbolcuya tam 14 sene 7 ay hapis cezası kararı

Eski futbol oyuncusu Öztürk ile ilgili olarak '' tahrik altında kasten adam öldürme '', '' tahrik altında adam yaralama '' ile '' ruhsatsız silah bulundurmak '' suçlarından dolayı toplamda tam 14 sene 7 ay hapis cezası alması için karar verildi.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal