Kasaba Doktoru dizisinde işler karıştı: Yeni bölümdeki o detaya hayranlar tepki gösterdi

Cuma akşamları ekranlara gelen ve reyting rekorları kıran Kasaba Doktoru dizisinin yeni bölümde olanlar, hayranlarını ayaklandırdı. Dizinin fragmanına binlerce yorum yapıldı. Peki Kasaba Doktoru yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar…

12.05.2022-16:10 - (Son Güncelleme: 12.05.2022-16:14)

Başrollerinde Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı gibi isimlerin yer aldığı Kasaba Doktoru sezona hızlı bir giriş yaptı. Yayınlandığı ilk bölümden beri büyük ses getiren Kasaba Doktoru’nun, her bölümü izlenme rekoru kırıyor. Yeni bölümüyle Cuma akşamları ekrana gelen dizinin son fragmanında ki detay, takipçileri ayaklandırdı. Peki 13 Mayıs Cuma akşamı ekrana gelecek olan Kasaba Doktoru’nun yeni bölümünde neler olacak? 

Kasaba Doktoru’nun yeni bölümünde neler olacak?

Merakla beklenen dizinin yeni bölümünde Hakan ve Yalçın hocanın arasındaki ipler iyice geriliyor. Son bölümde ameliyat sırasında Ömer’in başına gelenler ise Deniz Can Aktaş diziden çıkıyor mu? Sorusunu akıllara getirdi. Bir diğer yandan hastanenin huzurunu kaçırma operasyonu devam ettirilirken, Ömer’le Leyla da giderek birbirine yakınlaşmaya başlar. Bir yandan da Bülent’in ekibinde olan Bahar hemşire, Leyla’nın travması üzerine gitmeye çalışarak işleri karıştırır. 

Kasaba Doktoru 6.bölüm

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal