Nihal Candan'dan uyarılı iç çamaşırı pozu

İşte Benim Stilim programında dikkatleri üzerine çeken Nihal Candan’dan uyarılı iç çamaşırı pozu geldi. Candan sosyal medyadan paylaştığı pozlarla yine magazin gündemini meşgul ediyor.

12.05.2022-16:11 - (Son Güncelleme: 12.05.2022-16:11) Nihal Candan'dan uyarılı iç çamaşırı pozu

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Bahar Candan’ın kardeşi olan ve tıpkı kardeşi gibi yarışma programlarındaki sözleri ve hareketleriyle zaman zaman gündeme gelen Nihal Candan’dan uyarılı iç çamaşırı pozu geldi. Bir tekne için iç çamaşırlarıyla poz veren Candan ‘’Kilomla alakalı yazmayın’’ uyarısını yaparak şaşırttı.

Nihal Candan'dan uyarılı iç çamaşırı pozu

Moda programlarında yer alarak şöhret basamaklarını hızla tırmanan Bahar Candan ile Nihal Candan kardeşler, son zamanlarda sosyal medya hesaplarından yaptıkları cesur paylaşımlarla konuşulmaya devam ediyor. Gündem fotoğraflara son olarak Nihal Candan’ın tatil sırasındaki sütyensiz paylaşımları eklendi.

Nihal Candan

Siyah dantelli iç çamaşırlarıyla bir tekne içerisinde pozlar veren Nihal Candan, anoreksiya olduğunun itirafını yaptı. Pozlarını ‘’Hastayım arkadaşlar’’ notuyla takipçileriyle buluşturan Candan ‘’Anoreksiya yeme bozukluğu belirlendi, kendim de farkındaydım ama profun ağzından işitmek… Ya çok yiyorum ya da hiç yemiyorum sonra yeme krizi atak gibi bir sürü… Sporu sevdiğim için yaparken kötü…” ifadelerine yer verdi.

Nihal Candan

Son zamanlarda stresli zamanlar yaşadığından dolayı saçkıran hastalığına yakalandığını söyleyen Candan ‘’Hiçbir şey göründüğü gibi pamuk şeker değil. Sizler klavyesi olanlar yazıyor çok zayıfsın, bunlar abla kardeş şu şekilde bu şekilde, kaburgaların sayılıyor bla bla…” şeklinde sözler kullandı.

Nihal Candan

Kilo konusunda mesajlar görmek istemediğini söyleyen Nihal Candan “Kilomla alakalı yazmayın arkadaşlar… İltifat dahi etmeyin kiloyu yaşamımdan çıkarıyorum. İnşallah tedavisi zor çağımızın hastalığının…” sözlerini kullandı.

Nihal Candan

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal