CZN Burak sağlık durumu nasıl, hasta mı, kanser mi? CZN Burak sağlık durumu hakkında açıklama

Türkiye'nin fenomen şeflerinden biri olan ve CZN Burak adıyla tanınan Burak Özdemir'in sağlık durumu sevenlerini korkuttu. Hastane görüntüleri paylaşan CZN Burak'ın sağlık durumu nasıl soruları gündemin üst sıralarında yer alırken Burak Özdemir'in kanser olduğu yönünde iddialar da ortaya atıldı. Peki, CZN Burak sağlık durumu nasıl, hasta mı, kanser mi? İşte CZN Burak sağlık durumu hakkında açıklama..

12.05.2022-14:18 - (Son Güncelleme: 12.05.2022-15:24) CZN Burak sağlık durumu nasıl, hasta mı, kanser mi? CZN Burak sağlık durumu hakkında açıklama

Sosyal medya hesaplarında CZN Burak ismiyle tanınan ve yardımsever kişiliği ile adı ülke sınırları dışına da çıkan Burak Özdemir, sağlık durumu ile ilgili sevenlerini korkuttu. Son paylaşımı hastane odasında olan CZN Burak'ın sağlık durumu hayranları ve takipçileri tarafında merak edildi. Hastalığının ne olduğu konusunda yapılan bazı yorumlar ise CZN Burak'ın kanser olduğu yönündeydi.

CZN Burak sağlık durumu

CZN Burak sağlık durumu nasıl, hasta mı, kanser mi?

Sosyal medya hesaplarında yaptığı sıra dışı yemekler ile tanınan işletmeci Burak Özdemir, her yerde CZN Burak lakabı ile tanınıyor. Yardımsever kişiliği ön plana çıkan CZN Burak, sosyal yardım kampanyaları başlatıyor ve başlatılan bazı kampanyalarda ada ön saflarda yer alıyor.

Bu kişiliği ile adı ülke sınırları dışına çıkan Burak Özdemir, sosyal medya hesabında yaptığı son bir paylaşımla sevenlerini epey korkuttu.

CZN Burak sağlık durumu

CZN Burak, son günlerde yaptığı birbirinden ilginç boyuttaki yemekleriyle değil de geçirmiş olduğu ameliyat ile gündeme geldi. Hastane odasında kolunda serumla fotoğraf paylaşan CZN Burak'ın bu halini gören hayranları CZN Burak sağlık durumu hakkında açıklamaları yakında takip etmeye başladı.

CZN Burak'ın hangi hastalığa yakalandığına dair henüz net bir açıklama yapılmazken, CZN Burak'ın kilo problemi olmasında dolayı kanser gibi kötü bir hastalığa yakalandığına dair söylentiler sosyal medyada hızla yayılmaya başlandı. Edinilen bilgilerde ise CZN Burak'ın hastalığı veya neden ameliyat olduğunu konusunda net ve kesin bir açıklama yapılmadığı öğrenildi.

CZN Burak sağlık durumu

CZN Burak lakablı Burak Özdemir'in, Instagram hesabından yaptığı paylaşımın altında ise "Minik bir kontrol sadece en güzel bağ sevgidir" notunu yazdığı görüldü. CZN Burak'ın paylaşımına dakikalar içinde binlerce beğeni ve geçmiş olsun yorumları geldi.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal