Alişan cephesinde sular durulmuyor: Buse Varol ve Selçuk Tektaş’ın eşi Merve Tektaş birbirlerine girdi

Geçtiğimiz aylarda kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybeden Alişan cephesinde, sular durulmuyor. Buse Varol’la bir dönem araları açılan ve ‘biraz da ailenle ilgilen’ diye eşine sitem eden Varol’la, eltisi Merve Tektaş birbirine girdi. İşte detaylar…

12.05.2022-13:38 - (Son Güncelleme: 12.05.2022-15:25)

Alişan ve Buse Varol cephesinde sular durulmuyor. Kardeşini kaybettikten sonra zor günler geçiren ve kızının doğum gününe katılmayan, daha sonrasında da Alişan’ın ailesinin düzenlediği kutlamaya davet edilmeyen Buse Varol, eşi Alişan’a ‘Birazda ailenle ilgilen’ demişti. O dönemler boşanacakları iddia edilen çift, daha sonra sorunlarını çözdüklerini belirtmişti. 

Buse Varol ve Merve Tektaş birbirlerini sildi

Buse Varol’un Alişan’a söylediğini ‘birazda ailenle ilgilen’ sözlerine bozulan Selçuk Tektaş’ın eşi Merve Tektaş’ın, eltisi Buse Varol’la arasının giderek açıldığı iddia edilmişti. Kardeşinin ölümüyle sarsılan Alişan yaptığı açıklamada, "Artık 4 çocuğum var" demişti. İki çocuğunun annesi Buse Varol ise bu sözlerin üzerine, "Yeğenlerin ve yengenle ilgilen ama bizi de ihmal etme’’ açıklaması, Merve Tektaş’ı kızdırdı. 2.Sayfa’da yer alan habere göre iki eltinin birbirlerini sosyal medya hesaplarından sildikleri iddia edildi. Ünlü şarkıcının ise zor eşi ve yengesi arasında kaldığı ve sadece yeğenleri ile ilgilenmeyece çalıştığı iddia edildi. 

Buse Varol ve Merve Tektaş kavga etti

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal