Sezen Aksu'ya Kamyon Dolusu Çiçek!

67'inci yaş gününü geçtiğimiz hafta kutlayan Sezen Aksu'ya bir kamyonet dolusu çiçek geldi. Çiçeklerin gönderen kişi merak konusu oldu.

28.07.2021-17:48 - (Son Güncelleme: 28.07.2021-17:48)

Son olarak Atv ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisinde Mahur olarak boy gösteren güzel oyuncu Alina Boz uzunca bir süredir sanatçı Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikte. Son olarak birlikte tatil yaparken görüntülenen Alina Boz ve Mithat Can Özer çifti, geçtiğimiz günlerde 67 yaşına giren Sezen Aksu'nun doğum gününü sürpriz ziyaret ile kutladı. Müstakbel kayınvalidesini unutmayan Alina Boz hediyesini de alıp Sezen Aksu'nun Akyarlar'da kaldığı eve gitti.

KAMYONETLE ÇİCEK YOLLADI

Son olarak 'Maraşlı' ve 'Aşk 101' dizileriyle ekranlara gelen Alina Boz, yaklaşık üç yıldır aşk yaşadığı Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'le, Minik Serçe'nin Akyarlar'daki evinin önünde görüntülendi. Sezen Aksu, geçtiğimiz günlerde 67 yaşına girdi. Doğum gününde Sezen Aksu için evinin bahçesine kamyonetle gelen çiçek akılları karıştırdı. Yollayan kişi ise merak konusu oldu. Müstakbel kayınvalidesinin doğum günü için Akyarlar’da kiraladığı evin yolunu tutan Alina Boz'un, sevgilisi Mithat Can Özer’le hediye aldığı görüldü. Aksu’nun evine giren Boz, yarım saat sonra duş alıp aracına yöneldi.


EVİNDEN DIŞARI ADIM ATMIYOR

Sezen Aksu, gün boyunca müzik seslerinin geldiği Bodrum'daki evinden dışarı adımını atmıyor. Sanatçı, koronavirüs korkusu nedeniyle evine en yakınları dışında kimseyi kabul etmiyor.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal