18.01.2024-17:18 (Son Güncelleme:18.01.2024-17:18)


1

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ile Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi günler süren görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirmişlerdi.



2

Ancak Subaşı'nın mutluluğu beklediğinden çok daha kısa sürdü ve henüz evliliklerinin 4'üncü ayında boşandılar. Şeyma Subaşı'nın eski kocası Meedo son paylaşımıyla sosyal medyayı karıştırdı. 'Beni özledin mi? mesajını görenler şaşkınlığını gizleyemedi.



3

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile 3 gün 3 gece süren ve adından epey söz ettiren şaşalı bir düğünle dünyaevine girmişlerdi. Ancak ünlü çiftin mutluluğu epey kısa sürmüştü.



4

Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi 29 Eylül'de henüz evleneli 4 ay olmuşken tek celsede boşanmışlardı. Boşanmanın ardından farklı isimlerle adı anılmaya başlanan Şeyma Subaşı son olarak Formula E CEO'su ile dahi yan yana gelmişti.



5

Hakkında çıkan iddialara noktayı koymak için kendini videoya alan fenomen isim 'Boşandığımdan beri 4 aydır belki daha fazla kimsenin elini bile tutmadım, flörtleşmedim, konuşmuyorum hiç kimseyle alakam yok' sözleriyle sitem etmişti.



6

Şeyma Subaşı'nın eski kocası Meedo bugün yaptığı bir paylaşımla ortalığı karıştırdı. Instagram hesabından bir WhatsApp mesajı paylaşan Meedo 'Beni özledin mi? mesajıyla Subaşı'na bir şeyler anlatmak istiyor gibiydi.



7

İşte akılları karıştıran o paylaşım...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr