18.01.2024-16:53 (Son Güncelleme:18.01.2024-17:42)


1

Setlerde başlayan aşklarını 2017 yılında nikah masasına taşıyan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, 1 yaşına giren küçük oğulları Kerem'in yüzünü ilk kez gösterdi.



2

Küçük oğlunun doğum gününü kutlayan Evcen, ''Baktıkça içimi aydınlatan, gülüşüyle aklımı başımdan alan, kokladıkça içimde çiçekler açan, çiçek kokulu oğlum benim'' notunu düşerken minik Kerem, daha çok babasına benzetildi.



3

2017 yılında dünyaevine giren Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, geçtiğimiz yıl ikinci oğulları Kerem'i kucaklarına aldılar. Bu zamana kadar oğlunun yüzünü göstermeyen Evcen, doğum gününde takipçilerine bir şok yaşattı.



4

13,7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından oğlunun 1. yaş doğum gününü kutlayan ve ilk kez yüzünü gösteren Fahriye Evcen,



5

"Bir sene önce bugün bir Kerem doğdu ki; çok yaman. Baktıkça içimi aydınlatan, gülüşüyle aklımı başımdan alan, kokladıkça içimde çiçekler açan, çiçek kokulu oğlum benim. İyi ki doğdun kalbim, iyi ki! Seni çok seviyorum" ifadelerini kullandı. Minik Kerem'i görenler ise baba Burak Özçivit'in burnundan düşmüş dedi. Burak Özçivit ise oğlu Kerem'le bir fotoğrafını yayınlayarak Kerem'im bugün 1 yaşında… Babasının aslanı. Nice senelere canımın içi" sözlerini kullandı. Ayrıca minik Kerem, abisi Karan'a da benzetildi.



6

İşte merak konusu olan minik Kerem...



7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr