Şeyma Subaşı'nın eski aşkı Mohammed Alsaloussi yeni aşkı Eden Polani kimdir, kaç yaşında?

Şeyma Subaşı ile bir iniş bir çıkış yaşadığı ilişkisini sonlandıran Mısırlı Mohammed Alsaloussi, Şeyma’yı unuttu. Hakan Sabancı ile adı anılan Şeyma Subaşı’na karşı cepheden gelen göndermeli mesajlar çok konuşuldu. Şimdilerde yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen Mohammed Alsaloussi'nin yeni sevgilisinin model Eden Polani olduğu söyleniyor. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar…

22.05.2022-12:55 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-12:55) Şeyma Subaşı'nın eski aşkı Mohammed Alsaloussi yeni aşkı Eden Polani kimdir, kaç yaşında?

Bir süre önce birlikteliklerini sonlandıran Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi iki kez evlilik aşamasına gelirken bir anda yollarını ayırdı. Hakan Sabancı ile adı geçmeye başlayan Subaşı’na gelen göndermeli mesajlarda gündemde yer aldı. Şeyma’yı unutan ve yeni bir aşka yelken açan Mohammed Alsaloussi’nin yeni aşkı merak konusu oldu. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar…

Meedo’dan yeni aşk

Şeyma Subaşı’nın Hakan Sabancı'yla aşk yaşadığı iddia edilirken, Meedo’nun hamlesiyle Subaşı’nı kıskandırmak istediği medyada geniş yer buldu. Serenay Sarıkaya'nın fotoğrafını beğenen Mohammed Alsaloussi Şeyma’yı unutmuşa benziyor. Model Eden Polani ile aşk yaşamaya başladığı söylenen Meedo, sevgilisiyle ilgili oldukça konuşuluyor.

Eden Polani

Sosyal medyada görenlerin hayranlıkla baktığı modele "Bir içim su" yorumları da geldi. Şeyma Subaşı’nın modeli kıskanacağı söylenirken "Şeyma'dan güzel", "Kız başka bir dünyadan" yorumları da yapıldı. Mohammed Alsaloussi ve Eden Polani birlikte tatile çıktılar.

Şeymayı Unuttu

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal