04.03.2024-10:25 (Son Güncelleme:04.03.2024-10:25)


1

Ünlü isimlerin akın ettiği Formula 1 2024 sezonu Bahreyn'de başladı. Meedo'dan kısa süre önce ayrılan fenomen isim Şeyma Subaşı da soluğu orada aldı. Gündüz yarışları izleyen Subaşı gece ise veliaht prensin partisindeydi.



2

Partide telefon yasak olmasına rağmen kimse Şeyma Subaşı'yı paylaşım yapmaktan alıkoyamadı.



3

Gerek sosyal medya paylaşımları gerekse özel hayatıyla gündemden hiç düşmeyen Şeyma Subaşı yine yerinde durmuyor. Şeyma Subaşı İstanbul'a geldikten kısa süre sonra bu kez soluğu Bahreyn'de aldı.



4

Motor sporlarının en büyük organizasyonu Formula 1 için harekete geçen Subaşı, yarışmanın gerçekleştiği Bahreyn'e uçtu.



5

Sosyal medyada paylaşım üzerine paylaşım yapan Acun Ilıcalı'nın eski eşi yarışlar sonrası veliaht prensin partisine katılmayı da ihmal etmedi.



6

Derin göğüs dekolteli tarzıyla dikkat çeken Subaşı gecede görüntü almak yasak olduğu için şovunu tuvalette yapmak zorunda kaldı. Başını örtüp dans eden Şeyma Subaşı yine sosyal medyada yine viral oldu.



7

Suudi Arabistan 2016 yılında "Vizyon 2030" projesiyle kabuk değiştirmeye hazırlandığına yönelik bazı girişimlerle gündeme gelmişti. Veliaht Prens Salman o dönem fenomenleri ülkesine çağırmıştı. O dönem yine Şeyma Subaşı da bu etkinlikte yer alarak gündeme oturmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr