04.03.2024-09:55 (Son Güncelleme:04.03.2024-10:24)


1

Sevilen dizi “Kızılcık Şerbeti” dizisi büyük bir ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Başrol oyuncularından Settar Tanrıöğen geçirdiği beyin kanaması sonrası diziye ara verince yerine Ahmet Mümtaz Taylan gelmişti.



2

Ekranların büyük bir ilgiyle izlenen “Kızılcık Şerbeti” dizisinin son bölümünde önemli bir değişiklik yaşanmış ve dizinin Abdullah Ünal’ı Settar Tanrıöğen geçirdiği beyin kanaması ve peş peşe geçirdiği 2 ameliyat sonrası iyileşme süreci beklenenden yavaş ilerleyince diziden tamamen ayrılmıştı.



3

Tanrıöğen’in rolünü 5 hafta sonra usta aktör Ahmet Mümtaz Taylan üstlenmişti. Settar Tanrıöğen’in önümüzdeki hafta sonuna doğru hastaneden taburcu olması öngörülüyor.



4

Show TV'de ekranlara gelen dizinin takipçileri usta oyuncunun iyileşme sürecinin sonunda ekibe tekrar dönüp dönmeyeceğini de merak ediyordu.



5

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; yapım şirketi Gold Film dizinin son bölümünün başında “Kızılcık Şerbeti ailesi olarak usta oyuncu Settar Tanrıöğen‘e Abdullah Ünal karakterine kattığı kıymetli değer için teşekkür eder, kendisinin bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederiz” şeklinde bir mesaj yayınlandı.



6

Kızılcık Şerbeti ekibi böylece usta aktöre veda etti. Bundan sonra yola Ahmet Mümtaz Taylan’la yola devam edileceği öğrenildi.



7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr