04.01.2024-15:54 (Son Güncelleme:04.01.2024-16:25)


1

2013 yılında Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çiftinin kızları Melisa dünyaya gelmişti. 2017 yılında dünya evine giren çift 1 yıl evli kaldıktan sonra 2018 yılında boşanmışlardı.



2

Genç aşkı Çağla Altunkaya ile uzun süredir birliktelikleri devam eden ünlü sunucunun Altunkaya ile nikah masasına oturup oturmayacağı ise hala merak konusuydu.



3

Mısırlı İş adamı Mohammed Alsaloussi ile kısa süren evlilikleri şiddet nedeniyle sona eren Şeyma Subaşı’nın Acun Ilıcalı ile tekrar barışmak istediği konuşuluyordu. Subaşı’ndan çok konuşulacak bir hamle geldi.



4

En son Acun ile birlikteyken ziyaret ettiği Dominik’e yolculuk yapan Subaşı’ndan ortalığı karıştıracak paylaşımlar geldi.



5

Subaşı bu paylaşımlarla adeta ‘’barıştık’’ mesajı vermek istedi. 'Welcome Back' sözleriyle Acun'un hayatına geri döndüğünü vurguladığı iddia edildi.



6

Magazin sayfalarının haberine göre ise Acun Ilıcalı ile genç aşkı Çağla Altunkaya'nın arasının bozuk olduğu konuşuluyor.



7

İkilinin Dominik'te denk gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.



8

Subaşı bu paylaşımlarla adeta ‘’barıştık’’ mesajı vermek istedi. Bu göndermeli pozların ardından Ilıcalı’nın genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın profil fotoğrafını değiştirmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr