04.01.2024-13:08 (Son Güncelleme:04.01.2024-14:17)


1

Katarsis’e konuk olan Emre Altuğ yaptığı çarpıcı açıklamalarla sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Yalı Çapkını dizisindeki ‘Orhan’ rolüyle son dönemlerde ismini sık sık duyuran Altuğ, yaptığı açıklama esnasında konuşmakta zorlandı



2

Altuğ açıklamalarında, Çağla Şıkel ile boşanmalarına ve evlilik hayatlarına dair de ilginç ifadeler kullandı.



3

Youtube’da yayınlanan Katarsis programının sunucusu Gökhan Çınar’ın konuğu olan ve sorularını yanıtlayan Emre Altuğ hayatının dönüm noktalarını, evliliği ve ayrılığına dair detayları paylaşırken samimi itiraflarda bulundu.



4

Emre Altuğ Düşüşlerin nasıl senin?" sorusuna verdiği yanıtla çok konuşuldu. Altuğ bu soruya "Çok sert bana sert etrafımdakilere de sert" yanıtını verirken Çağla Şıkel ile boşanmasına dair konuşurken zorlandı.



5

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını dizisindeki Orhan karakteriyle adından söz ettiren ve son dönemlerde popüler olan Altuğ devamında "O düşüş dönemini annemin ölümüyle yaşadım ilk önce boşandım arkasından annem öldü çok kötü hissettiğim anlar oldu ama ben bunu da çok fazla paylaşmam" diye konuştu. Altuğ "O sırada yanımda olanlar zedeleniyor tabii bencilleşiyorum kimse bunu hak etmiyor" ifadelerini kaydetti.



6

Emre Altuğ annesinin ölümüne dair konuşurken "Ölüm bizde normal bir şey olarak karşılandı, ben de bu tip durumlarda soğukkanlıyımdır... Ben ölüm konusunda rahatımdır, ben ölümden korkmam..." diyerek dikkatleri çekti. Bir dönem Çağla Şıkel ile evli olan Altuğ "Biz çok severek evlendik, bilinçli isteyerek mutlu bir evliliğimiz oldu. Mutluyduk benim o evliliği kötü hatırlamamı sağlayacak hiçbir şey yok!" diye konuştu.



7

Altuğ evliliğine dair "Bir kızgınlığım, küskünlüğüm de yok ilk başta niye beceremedik diye takılmıştım bu beni bir süre oyaladı, (bu kısımda bir süre konuşmakta zorlanan şarkıcı es verdi) sonra dedim ki onu beceremediysek bunu becerelim.



8

Egolarımızın esiri olmadık, kendimizi düşünmedik çocuklarımız ön planda oldu. Bir kişi olarak düşünmeye başlamam 6 ayımı aldı" ifadelerini kaydetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr