Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi barışıyor mu? Şeyma Subaşı ilk kez ilişkisi hakkında konuştu

Yaşadığı aşklar ve sosyal medya paylaşımları ile gündeme gelen Şeyma Subaşı bu sefer 1.5 yıldır ilişkisi olan Mohammed Alsaloussi ile ayrılmasıyla adını duyurdu. Evliliğe giden ilişkide neden yolların ayrıldığı ise merak konusu oldu. Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi barışıyor mu iddiaları ise gündeme damgasını vurdu. Konu hakkında açıklama çok gecikmeden Şeyma Subaşı'ndan geldi.

16.03.2022-16:06 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-16:11) Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi barışıyor mu? Şeyma Subaşı ilk kez ilişkisi hakkında konuştu

Sosyal medyayı aktif kullanan ve 3.1 milyon takipçisi bulunan Şeyma Subaşı kendi hesabı üzerinden Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi ile yollarını ayırdıklarını duyurdu. Evlilik teklifi alan Subaşı'nın neden ayrılık kararı aldığı ise araştırılmaya başlandı. Şeyma Subaşı ve sevgilisi barıştı mı? Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi neden ayrıldı? Konu hakkında Subaşı'nın açıklaması haberimizde. 

Şeyma Subaşı sevgilisiyle barıştı mı?

''Birlikteliğimizi karşılıklı anlaşarak sonlandırdık''

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın evlilik yolunda gittiği Mohammed Alsaloussi ile olan ilişkisinin bittiğini sosyal medyadan paylaşması üzerine şu açıklamada bulundu.

"Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1.5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi, karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarının saygı ve anlayışını rica ediyorum."

Şeyma Subaşı sevgilisiyle barıştı mı?

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi neden ayrıldı? 

Şeyma Subaşı'nın açıklamasında ne kadarda saygı çerçevesinde bitirdik ibrası geçse de iddia edilen konulan çok başka çıktı. Arkadaşlarıyla sevgilisinin hakkında konuşan Subaşı, Mohammed Alsaloussi yakalandı. Bunun üzerine tartışma yaşayan ikiliden Subaşı Türkiye'ye dönerek ilişkisini bitirdi. 

Bu iş bitti!

5 Haziran 2021 tarihinde evlilik teklifi alan Şeyma Subaşı'nın ilişkisinde sular durulmadı. 3 kere ayrılık kararı alan çift bu sefer bitti dedi. inişli çıkışlı ilişkisi olan Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi'nin ilişkilerinde son nokta koyuldu. 

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenen Subaşı'na ayrılık hakkında sorular yöneltildi. “Alsaloussi ile tekrardan birliktelik olur mu?” şeklindeki soruya ise kesin bir dille “Tekrar bir barışma olmayacak” yanıtını verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal