Şeyma Demir neden öldü, Hasan Aydoğan bulundu mu?

Ensesinden vurularak öldürülen ve cesedi ters kelepçeli bir şekilde bulunan Şeyma Demir’in ölümü ardındaki gerçekler bir bir ortaya çıkıyor. Şeyma Demir’i öldürüp Kızılırmak kenarına atan katil zanlısı itiraf etti. İşte Şeyma Demir cinayeti hakkındaki tüm detaylar…

29.03.2022-23:03 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-23:03) Şeyma Demir neden öldü, Hasan Aydoğan bulundu mu?

18 yaşındaki Şeyma Demir’in cesedi ters kelepçeli bir şekilde ve ensesinden vurulmuş olarak Kızılırmak kenarında bulundu. Kan donduran korkunç olay sonrası tutuklanan cinayet zanlılarından itiraf geldi. Kırşehir’de yaşanan olayda cinayet zanlılarından Sami Aydoğan, Şeyma Demir’e cinsel saldırıda bulunduğunu itiraf etti. İşte Şeyma Demir cinayeti hakkındaki tüm detaylar haberimizde… 

Şeyma Demir neden ve nasıl öldü?

Kırşehir'de, kan donduran olayda yeni gelişmeler yaşandı. Kızılırmak kenarında elleri arkadan ters kelepçeli ve ensesinden vurularak öldürülmüş halde cesedi bulunan 18 yaşındaki Şeyma Demir cinayetinde katil zanlısından itiraf geldi.  Kırşehir Asri Mezarlığında görev yapan Sami Aydoğan ve Şefik Ekici cinayet suçu ile tutuklandı. 2 güvenlikten biri olan Sami Aydoğan, cinsel saldırıda bulunduğunu itiraf ederken, Şefik Ekici suçlamaları reddetti.

Aydoğan verdiği ifadede Ağbayır mevkiindeki ormanlık alana giderek alkol almaya başladıklarını daha sonra Hasan Aydoğan (21) ve evlilik planları yaptığı Şeyma Demir'in (18) bölgeye geldiğini görünce, yanlarına gidip, silahlarını göstererek kendilerini polis olarak tanıttıklarını ifade etti.

Katil zanlısı itiraf etti

İki güvenlik görevlisi gençlere, 'gözaltına alındıklarını' söyleyerek ters kelepçe taktılar. Daha sonra gençleri kendi otomobillerine bindirerek Kızılırmak kıyısına götüren güvenlik görevlileri bu süreçte alkol almaya devam ettiler. Şeyma Demir’e tecavüz ederek ensesinden vurup öldüren katil zanlısı, daha sonra genç kızın cansız bedenini Kızılırmak’a attı. Hasan Aydoğan’ı da karnından vurarak öldüren iki güvenlik görevlisi gencin cesedini de Kızılırmak’a attı.

Şeyma Demir Hasan Aydoğan CinayetiDelilleri ortan kaldırmışlar

Şeyma Demir'e tecavüz etiklerini ardından öldürdüklerini itiraf eden Sami Aydoğan, işlediği cinayetten sonra otomobilini yıkattığını söyledi. Delilleri yok etmeye çalıştığı ortaya çıkan Sami Aydoğan ve suçlamaları reddeden Şefik Ekici tutuklandı. Ekici’nin CHP'li Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun yeğeni olduğu öğrenildi.

Hasan Aydoğan’ın cesedi bulundu mu?

Korkunç olayın ardından Şeyma Demir’in cansız bedeni Kızılırmak kıyısında bulundu. Montundan dolayı su yüzeyine çıkan genç kızın cansız bedeni kıyıya vurdu. Hasan Aydoğan’ın ise karnından vurulması gencin bedenine su dolmasına neden olduğu, bu yüzden de cesedin suyun dibine çöktüğü düşünülmektedir. Hasan Aydoğan'ın cansız bedenine ulaşılması arama çalışmaları devam ediyor.

Ankara’da yapılan otopsinin ardından Şeyma Demir dün merkeze bağlı Akçaağıl köyünde toprağa verildi. Genç kızın cenazesine HP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, CHP İl Başkanı Şeref Baran Genç'te katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal