Seyahatinizi Çekilir Hale Getirecek Havaalanı İpuçları

Seyahat etmekten hoşlanıp hoşlanmamak seyahatlarinizin kalitesini etkiler. Havaalanına gitmek kuyrukta sıranın size gelmesini beklemek, bavullarla oradan oraya sürüklenmek pek de hoş bir tecrübe olmasa gerek. İşte yolculuklarınızı daha keyifli hale getirecek birkaç öneri.

12.04.2019-15:57 - (Son Güncelleme: 12.04.2019-15:44) Seyahatinizi Çekilir Hale Getirecek Havaalanı İpuçları

Havaalanlarında uygulayacağınız bazı yöntemler ile son derece rahat, konforlu, stressiz bir yolculuk deneyimi edinebilirsiniz.

YOLCULUKLARINIZDA DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER

Sola yönelin

Daha kısa kuyrukları seçmek için sola yönelin. İnsanların büyük bir kısmı sağlak olduğundan genellikle sağdaki  sıralara yöneleceklerdir. Bu da sağ tarafta yığılmaya neden olur.

Online check-in

Havaalanında en çok oyalayan şey check-in işlemidir. Eğer uçağa verecek bir bagajınız yoksa online check-in yapmak size 20 dakika kazandıracaktır. 

 

Bel çantası kullanın

Ceplerinizdeki bozuk para, anahtar gibi şeyler güvenlik kontrolü sırasında zaman kaybettirebilir. Yalnızca seyahat ederken kullanmak için dahi olsa bir bel çantası kullanın.

Boarding için acele etmeyin

Boarding anonsunu duyduğunuzda koşturmanıza gerek yok. Acele etmeyin, boarding en az 10 dakika sürecektir. 

Mutlaka yanınıza alın

Seyahatlerde yanınıza alacağınız çantalarda mutlaka atıştırmalık, kraker, bisküvi gibi şeyler bulundurun. Yanınıza mutlaka sizi sıcak tutacak bir hırka ya da kalın bir şal bulundurun.

Uygun giyinin

Size vakit kaybettirecek ya da sizi yoracak kıyafetlerden uzak durun. Koşuşturmanızı engelleyecek topuklu ayakkabılar, belinizi sıkan ve kemer kullanmanıza neden olan pantolonlardan ziyade rahat spor ayakkabılar, eşofmanlar ve taytlar tercih etmeniz hem güvenlikte size zaman kazandıracak hem de daha komforlu yolculuk yapmanızı sağlayacaklardır.

 

Son Dakika Seyahat Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal