Bazı Pilotlardan Daha Fazla Uçan Yolcudan Koltuk Seçme Taktikleri

Deneyimli gezginler, iyi bir havayolu koltuğunun uçuşunuzun kalitesini neredeyse% 200 oranında belirlediğini dile getiriyor. Peki uçakta arka koltuk seçmek için nedenlerimiz nedir? Arka koltuk daha mı ucuz olur? İşte merak ettikleriniz.

06.04.2019-12:55 - (Son Güncelleme: 06.04.2019-12:33) Bazı Pilotlardan Daha Fazla Uçan Yolcudan Koltuk Seçme Taktikleri

 Uçakta en fazla tercih edilen koltuk hangisidir? Uçak bileti alırken hangi koltuklar daha ucuzdur? İşte merak edilenleri sizin için derledik. 

ARKADAŞINLA UÇARKEN

Birbirinden ayrı bir koridorda oturmak daha iyi. Bu sayede istediğiniz zaman kalkabilirsiniz ama yine de sohbet etme şansınız olur. 

En önemlisi, orta sıradaki bir koltuğun son sıralarda bulunduğunda koridordaki koltuktan daha iyi olduğunu unutmamaktır. Koltuğu kendin almak ya da arkadaşına vermek sana kalmış.

Eğer koltuklarınızı online olarak ayırtıyorsanız, arka arkaya 3 boş koltuk bulmak ve 2 yanından engellemeniz daha iyi olacaktır: biri pencerenin yanında diğeri koridorda. Bu durumda, aramızda kimsenin oturmaması büyük bir şanstır. 2. Birisi bu koltuğu almaya karar verse bile, bu kişiyle koltuk değiştirmeyi isteyebilirsin.

 

UÇAĞIN ARKASI EN GÜVENLİ YER

Uçağın arkası genellikle daha az sayıda yolcuyla doldurulur. Giriş ön kısımdan başlar. Yani komşularınız olmadan uçma şansınız daha yüksek. Ayrıca, çocuklu yolcular genellikle ön koltukları alırlar çünkü bebek ön koltukları genellikle ön duvara sabitlenir. Yani, kulaklık veya kulaklık olmadan uçuyorsanız, arka tarafta daha sessiz olur.

Ancak, öne doğru olan ancak ilk sıralara değil, koltukları seçerseniz, uçaktan oldukça hızlı bir şekilde ayrılabilirsiniz. Sınır kontrolünde çok uzun süre beklemek zorunda kalmayacağınız anlamına gelir. Ancak bu kural sadece yolcular uçaktan ayrıldıktan hemen sonra havaalanına girip otobüse aktarılmazsa işe yarar.

Arkadaki koltuklar daha ucuz olabilir. Havayolları genellikle yolcuların uçağın ön kısmındaki ekonomi sınıfı koltuklar için daha fazla ödeme yapmalarını sağlar.

 

Son Dakika Seyehat Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal