Seyahat Kısıtlamasının Ardından Antalya Girişinde Yoğunluk Yaşandı

Coronavirüs tedbirleri kapsamında seyahat kısıtlaması getirilirken, kısıtlamanın ardından yazlık bölgelerde yoğunluk yaşandı. Özellikle Antalya girişindeki yoğunluk gözlerden kaçmadı.

01.06.2020-14:23 - (Son Güncelleme: 01.06.2020-14:15) Seyahat Kısıtlamasının Ardından Antalya Girişinde Yoğunluk Yaşandı

İkinci normalleşme adımı kapsamında 1 Haziran itibarıyla şehirlerarası seyahat kısıtlaması kalktı. Seyahat kısıtlamasının ardından yazlık yerlerde yoğunluk gözlemlenmeye başladı. Özellikle, Antalya'nın Döşemealtı ilçesindeki kontrol noktasında da zaman zaman yoğunluk yaşandı. Bölgedeki polis ve jandarma ekipleri ise denetimlerini artırdı. Sağlık Bakanlığına bağlı ekiplerde şehir girişinde gelen yolcuların ateşini ölçtü. Araçlarda bulunan 65 yaş üstü vatandaşların izin belgeleri kontrol edildi. TIR, kamyonet ve bazı otomobiller narkotik köpekler tarafından arandı.

İstanbul'dan yola çıkan ve Antalya'daki yazlığına geldiğini söyleyen Rasim Kahyaoğlu, "Sabah yola çıktım. Yol baya kalabalıktı. Herkes İstanbul'u terk ediyor anladığım kadarıyla. Evim ve iş yerim burada. Hem işlerimi yapacağım hem de dinleneceğim." dedi.

Rasim Özaslan ise "65 yaş üstü yolcumuz için izin aldık. Kronik rahatsızlığı var. Doktora gidiyoruz." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal