Seyahat Çantanızda Olması Gereken Bakım Ürünleri

Seyahat ederken ve hareket halindeyken de cilt bakımınızdan ve güzelliğinizden ödün vermek istemiyorsanız, çantanızda bulunması gereken bakım ürünlerini sizin için derledik.

02.11.2019-12:13 - (Son Güncelleme: 02.11.2019-11:36)

Soğuk havalarda seyahat etmeyi sevenler için kış bakımı rutinlerine katkıda bulunacak ürünleri derledik. 

NEMLENDİRİCİ SÜRÜN

Nemlendiricilerinizi her zaman yanınızda olsun. İklim farklılığına göre nemlendiricilerinizin yapısına karar verebilirsiniz. Soğuk yerlerde nemlendiriciliği daha yoğun malzemeler tercih edebilirsiniz.

GÖZ ÇEVRESİ BAKIMI

Her türlü dış faktörden en hızlı etkilenen göz çevreniz için nemlendirici ve koruyucu içeren kremler çantanızda muhakkak bulunmalı.

ÇAY AĞACI YAĞI

Seyahatinize göre şişe boyutlarını seçebileceğiniz çay ağacı yağı antibakteriyel ve antiviral özellikler göstererek virüs ve bakterilerden koruyacağıı için sürpriz bir akne sorunu yaşamanızı önleyecek.

KUŞBURNU YAĞI

İçeriğindeki bol C vitamini ile cildi hem güçlendiren hem de yaşlanmasını geciktiren kuşburnu yağı aynı zamanda karoten, B1, B2, E ve K vitaminleri açısından da bir hayli zengindir. Cildin yaşlanmasını, kırışıklık ve ince çizgilerin gelişimini engeller. Yaraları azaltmaya ve cildin yenilenmesine destek olur.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal